fbpx

Пенсионер монтира камера на количка в „Кауфланд“

Новини
19
реклама

Снимка флагман.бг

На 3 февруари, около 18:20 часа, изобретателен воайор на достопочтена възраст монтирал камера на пазарска количка, с която снима под полите на млади дами, пазаруващи в хипермаркет „Кауфланд“ в ж.к.“Славейков“. Впечатление на охраната направили нехарактерните му действия – буквално се залепял зад млади жени, навлизайки в личното им пространство.

За този случай на перверзност става ясно от днешното решение на Районния съд в Бургас, което осъждат 65-годишния П.А.В. на глоба от 100 лева по Указа за борба с дребното хулиганство (УДБХ).

Виж цени безжични камери с до 75 % отстъпка https://profitshare.bg/l/1182468

Бдителните гардове започнали да го наблюдават внимателно, защото виждали, че той взема нехарактерни за него стоки – детски пюрета, дамски превръзки, скъпа козметика, а след това ги връща и продължава с на пръв поглед некординираните действия в магазина. Накрая си купил няколко млека, хляб и баница и опитал да напусне хипермаркета.

На излизане е спрян от двама охранители, които са останали изумени от откритието. Имало малка камера, свързана с мобилния му телефон, а в устройството записан видеоклип с продължителност около 25 минути. Кадрите били с непознати жени, снимани в интимните области.

Спипаният в срамната ситуация направил пълни самопризнания, покаял се и съдействал на органите на реда по време на проверката, научи Флагман.бг.

Според Районния съд в Бургас той е нарушил обществения ред и спокойствие, демонстрирал е незачитане на моралните закони и норми в обществото. Предвид факта, че е досието му е безупречно – пенсионер, на 65 години, вдовец, с висше образование, му е наложена минимална глоба от 100 лева.

Дежурният редактор на Флагман.бг получи в сряда вечерта сигнал за полицейската проверка в „Кауфланд“. На място видяхме, че има четирима полицаи, които разпитват възрастен мъж, с интелигентен вид, който бе доста изплашен от случилото се. Той предостави на полицаите телефона си, а след това бе с униформените при охранителите на хипермаркета, за да изгледат заедно записите от видеокамерите.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...

Полицаите като са гледали видеото и те са видели под полите какво има ама за тях може нали!?!?

“ … с която снима под полите на млади дами, пазаруващи в хипермаркет „Кауфланд“… Какви поли сънува написалия репортажа. Фантазии ! Коя жена излиза през м. февруари с рокля или пола. Всичките са с клинове или панталони, якета, палта и др. скриващи прелестите им.Ха ха ха ….

Голяма работа….видял гащите на 2-3 „фръцли“,и го изкараха голям престъпник! А той човечеца овдовял,и в крайна сметка е ‘закъсал’ горкия! В нашата „хубава’ България,циганите изнасилват и убиват 70-80 годишни старици….и след 3 месеца ги пускат на свобода ! А те намерили за какво да го съдят този с камерата в Кауфланд!?

ЗНачи ако остана без работа мога да разбия дома ви и да открадна всичко, защото горкичкия аз нямам доходи…. ви сте малоумен..

Малее какви хора как го защитават по тъпи и от него пълни изроди пенсионер бил закъсал изнасилвач да гниеш
Дами е.. М……

Всъщност, това е реклама на Кауфланд и на безжични камери, ако никой не е забелязал. Дори не се знае, дали това се е случило

И след гащите може и да следва изнасилване това ли трябва да стане ко се чудим бг 😡

Да, голяма работа! Щеше ли да Ви е приятно ако беше снимал вашата съпруга, дъщеря, внучка?! Ми айде всеки, който е “закъсал” да ходи в маркетите и да започне да прави по същия начин?! Не мога да повярвам какво мислене имате, жалко е!

А и полицаите сега трябва да ги глобят по стотачка, че и те са гледали!

“ ….монтирал камера на пазарска количка, с която снима под полите на млади дами, пазаруващи в хипермаркет „Кауфланд“…
Абсолютни глупости , написани от посредствен репортер !Какво е снимала камерата и какви поли бълнува репортера. Коя жена ще тръгне през м.февруари с пола или рокля на студа / освен някоя дама от миналия век/.Всички са облечени с клинове, панталони, якета , палта …. видимост никаква … Ха ха ха ….

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Българка дължи здравни осигуровки на държавата без да живее тук от 20 години

реклама снимка: Вихрогон След участие в секционна избирателна комисия Димитрина Тодорова–Бертранд е потърсена да плати здравни осигуровки за години назад. Тя живее във Франция от 20 години. След като отишла да учи там през 2000-та година, останала в страната и създала семейство. Здравните осигуровки на сънародничката ни вероятно са активирани …

Новини
Борисов спря предизборна кампания на Ангелов, връща го на работа заради новия ръст на COVID-19

реклама снимка: Фейсбук/Бойко Борисов, архив Тенденцията за нарастване на случаите на COVID-19 у нас се запазва, а британският вариант на вируса разболява все по-млади хора. Затова, ако се наложи, ще бъдат въведени допълнителни мерки. По разпореждане на премиера Бойко Борисов от днес министърът на здравеопазването Костадин Ангелов прекратява отпуската си …

Новини
НСИ: Cредната пенсия стигна 437 лева

реклама снимка Вихрогон Средната пенсия у нас стигна 437 лева през 2020 година, показват последните данни на Националния осигурителен институт. За сравнение през 2019 г. размерът є беше 383 лева, предаде агенция КРОСС. Мъжете получават средно със 120 лева повече от жените. За миналата година средната пенсия при мъжете е …