fbpx

Пазят в тайна „Островът на стоте гривни“

Блиц Новини

Кадри профил инстаграм

Екипът осъществяващ грандиозното риалити „Островът на стоте гривни“ пропътува цели два дни докато достигне дестинацията, която се пази в тайна. Първи кадри от тайнственото място, показа водещият Александър Сано, като само загатна, че това е раят на земята.

Актьорът, който ще бъде лице на приключенското риалити заедно с красивата си колежка Диляна Попова, достигнаха крайната точка, но това толкова скъпо начинание е създадено може би най-сетне да детронира „Игри на волята“ като лидер в ефира, затова и е на другия край на света.

Посрещането пък е повече от гостоприемно-всеки от екипа на Островът получи дълъг шал за врата си, вместо традиционните за известни туристически дестинации, като Индия, гердани от живи цветя.

Попова, която е запалена пътешественичка и редовно почива на Малдиви, Сейшели и така нататък, не се изнерви от дългия полет и спокойно заспа в самолета на турските авиолинии. Усмивката на бившата на Асен Блатечки не слиза от лицето й, защото от близо 10 години тя не е била плътно на малкия екран и Островът е нейното дългоочаквано завръщане.

„Тръгвам. Пътят ще е дълъг, но славен. Пожелайте ми здраве и сполука, тези две така хубави български пожелания“, информира Сано преди двудневния полет. След това показа и първи кадри от островът, който ще бъде негов дом два месеца.
Попова и Сано ще се впуснат в най-новото риалити, заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева. От продукцията обещават това да е нещо невиждано досега.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!