fbpx
На кафе

Кадри: „Нова телевизия“

Популярната журналистка Кристина Патрашкова изрази странно желание в ефира на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“. Темата беше 8-милиардния жител на Земята, който се роди вчера, и това, че планетата вече става все по-пренаселена.

„В България намаляваме. При нас този процес върви така, тъй като сме позастаряло население, а и много млади хора отиват да учат в чужбина, остават там да работят. През 2030 г. се очаква населението на Земята да бъде 8,5 милиарда. Ние не можем толкова народ да живеем на тази планета. Аз страшно много подкрепям Илон Мъск. Съвсем сериозно казвам, че неговият поглед към Марс е нов и визионерски. Защото в първия момент, в който стане ясно, че там можеш нещо да си купиш, построиш, инвестираш, аз ще бъда сред първите“, каза журналистката.

Това шокира водещата Гала, която я посече с думите: „Ти довчера не искаше да летиш до Космоса“. „Аз тук се задушавам“, категорична бе Патрашкова.

Георги Блажев пък се учуди как само за 12 години населението се е увеличило с 1 милиард души. След това посочи, че създаването на Инстаграм през 2010 г, а след това и на друга социална мрежа – „Тиндър“, може да са сред причините.

Дарин Ангелов също се включи в обсъждането на темата: „Мен ме притеснява, че колкото повече растем, толкова повече се обезценява човешкия живот. Като има толкова много хора, човешкият живот просто ще изгуби стойността си“.

Ромина Андонова призова да почнем да пестим ресурсите на природата, тъй като през 2100 г. се очаква да има 11 милиарда жители. „Добре де, но какво значи това – да спрем да се къпем, да не пием вода или да не се храним?“, попита Дарко, а бившата Мис България му отговори: „Просто като си миеш зъбите няма да пускаш водата да тече през цялото време“.


Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

Блиц Новини
Владо Пенев пред Деси Банова разкри за първи път истината за връзката си с Марта Вачкова

кадри Нова телевизия: Владо Пенев пред Деси Банова разкри за първи път истината за връзката си с Марта Вачкова Израсналият на пъпа на София Владо Пенев заяви по Нова телевизия, че иска да се вземат строги мерки драскането на графити по стените на сградите. Той разходи Деси Банова-Плевнелиева и екир …

Блиц Новини
Отпадането на Васил от “Игри на волята” вдигна зрителите на бунт

кадри Нова телевизия: Отпадането на Васил от “Игри на волята” вдигна зрителите на бунт Двама души приключиха участието си в “Игри на волята” – Вальо и Васил. Ако за леко досадният културист никой не страда особено, то зрителите са много ядосани, че повече нямат да гледат брадатия атлет. Според аудиторията …

error: Content is protected !!