fbpx
На кафе

Кадри: „Нова телевизия“

Популярната журналистка Кристина Патрашкова изрази странно желание в ефира на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“. Темата беше 8-милиардния жител на Земята, който се роди вчера, и това, че планетата вече става все по-пренаселена.

външна реклама

„В България намаляваме. При нас този процес върви така, тъй като сме позастаряло население, а и много млади хора отиват да учат в чужбина, остават там да работят. През 2030 г. се очаква населението на Земята да бъде 8,5 милиарда. Ние не можем толкова народ да живеем на тази планета. Аз страшно много подкрепям Илон Мъск. Съвсем сериозно казвам, че неговият поглед към Марс е нов и визионерски. Защото в първия момент, в който стане ясно, че там можеш нещо да си купиш, построиш, инвестираш, аз ще бъда сред първите“, каза журналистката.

Това шокира водещата Гала, която я посече с думите: „Ти довчера не искаше да летиш до Космоса“. „Аз тук се задушавам“, категорична бе Патрашкова.

Георги Блажев пък се учуди как само за 12 години населението се е увеличило с 1 милиард души. След това посочи, че създаването на Инстаграм през 2010 г, а след това и на друга социална мрежа – „Тиндър“, може да са сред причините.

Дарин Ангелов също се включи в обсъждането на темата: „Мен ме притеснява, че колкото повече растем, толкова повече се обезценява човешкия живот. Като има толкова много хора, човешкият живот просто ще изгуби стойността си“.

Ромина Андонова призова да почнем да пестим ресурсите на природата, тъй като през 2100 г. се очаква да има 11 милиарда жители. „Добре де, но какво значи това – да спрем да се къпем, да не пием вода или да не се храним?“, попита Дарко, а бившата Мис България му отговори: „Просто като си миеш зъбите няма да пускаш водата да тече през цялото време“.

външна реклама
БГ звезди
Гала направи тайно предложение на Илон Мъск

кадър Нова телевизия Покрай спекулациите дали Илон Мъск ще дойде у нас, за да види Белоградчишките скали, на водещата на „На кафе” се размечта. За какво точно – това стана ясно от реплика на Гала пред панелистите. „Тихо, да не чуят шефовете, ама няма да е лошо Илон Мъск да …

БГ звезди
Алекса е големият победител в „Игри на волята“ 4

Кадри „Нова телевизия“ Сърбинът Алекса Ерски е големият победител в четвъртия сезон на „Игра на волята“. Той спечели заключителната битка, а конкуренти в нея му бяха Филип и Георги. Тя бе многокомпонентна като включваше плуване, теглене на лодка, дърпане на няколко много тежки вериги, обръщане на големи кубове и варели, …

БГ звезди
Буков с разтърсваща изповед: Минах през наркотиците и алкохола, бях момче за всичко

Кадри: „Нова телевизия“ Популярният актьор Филип Буков даде едно от най-откровените си интервюта досега, в което разкри някои неизвестни подробности за живота си. Пред Мариян Станков-Мон Дьо д-р Хаджихристев от „Откраднат живот“ обясни, че животът му никога не е бил лесен, а преди години дори е минал през алкохола, наркотиците …

error: Content is protected !!