fbpx

Пътна помощ – що за услуга е това?

Новини
външна реклама

Помощ на пътя е услуга, която всеки съвременен собственик на кола е използвал поне веднъж.

Пътната помощ по правило включва два раздела: техническа помощ на пътя и репатриране на автомобили.

Техническа помощ

външна реклама

Доставяне на специалист („техник“) е от голямо значение в случаите, когато колата не стартира след паркиране, колата е затворена, нуждаете се от компютърна диагностика, алармата не може да изключи, ключът в ключалката на запалването не се завърта, гумата е спукана, типът гориво е объркан на бензиностанцията, други проблеми, които могат да бъдат решени локално.

Репатрак услуги

Тази услуга е нужна след инцидент, необходим е ремонт на двигателя, колата е спряла след шофиране в дълбока локва, колата е заседнала в сняг, кал и т.н.

За всеки случай не пречи да се консултирате с оператора, той ще ви каже най-подходящия вариант за техническа помощ във вашата ситуация.

Какво беше преди и защо сега е различно?

Преди това всеки уважаващ себе си шофьор носеше комплект с инструменти в багажника и беше длъжен да разбира от структурата на колата. Сега няма такава нужда.

Съвременните автомобили са много по-надеждни и няма нужда да карате с багажник, пълен с инструменти, в очакване на нова повреда. А жените зад волана, физически трудно биха се справили самостоятелно с ремонта на пътя.

За да разберете проблемите на колата, сега една отвертка и гаечен ключ не са достатъчни. Е, както знаете, търсенето поражда предлагане. Така че има пътни услуги почти на всяка крачка, предлагащи своите услуги.

Появиха се репатрак услуги за теглене и извозване на автомобили, появиха се специални служби, предоставящи платена помощ на пътя.

Разликите между фирмата за техническа помощ и частното лице:

Фирмите за техническа помощ на място имат най-малко няколко автосервиза, с които работят и могат да предоставят помощ денонощно. По тази причина фирмата, която предоставя пътни услуги на автомобили, много по-бързо ще извършат ремонта, а това е важно.

Фирмата за пътна помощ е отговорна за качеството на предоставяните услуги. Тя не може да изключи телефоните. В краен случай можете да я съдите.

Частен търговец … първо трябва да докажете, че изобщо го е имал. Кой беше? Не знаете нито собственото, нито фамилното име, телефонът е изключен и неговият „ремонт“ е причинил непоправими щети на автомобила? Е, това е частен търговец.

Където е възможно, услугите за помощ на превозни средства предоставят гаранция за работа там, където това може да се предвиди. Фирмата винаги издава документ, определен от закона за извършената дейност. Това се отнася както за техническите услуги на място, така и за евакуацията на превозните средства.

Сериозните фирми обикновено предоставят широк спектър от услуги за техническа помощ. Частният търговец не може да се похвали с това. Невъзможно е един човек да бъде експерт във всички области. И какъв вид техническа помощ може да се изисква, често може да се определи само на мястото на повредата.

Кой да изберете, зависи от вас, разбира се. Каквото и да решите, във всеки случай пътната помощ е най- удобна. Пожелаваме ви успех на пътя и за всеки случай представяме нашата визитка: Найденови Ауто – денонощна пътна помощ.

*публикация

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Партията на Трифонов засега отлага въвеждането на мажоритарен вот

външна реклама Кадър видео ФБ „Трябва да има мажоритарни избори, но гледайки тази зала… Партията, която ги предлага, няма мнозинство“, отговори Йорданов на репликите от страна на ГЕРБ, защо е пропуснал да ги спомене. Така стартира втората по големина сила в новото Народно събрание – „Има такъм народ“ (ИТН) на …

Новини
Ива Митева към журналистите: Ще имате пълен достъп до всички части в сградата

външна реклама Кадър видео ФБ Заради противоепидемичните мерки от началото на извънредното положение през миналата година парламентарните репортери нямаха възможност да провеждат индивидуални интервюта с депутати в кулоарите на парламента, а премествайки се в сградата на бившия Партиен дом, представителите на медиите бяха разположени в зала на приземния етаж, без …

Новини
Мика е велика! Изсипаха се суперлативи в социалната мрежа

външна реклама Кадър видео ФБ „Неуморимият ход на времето и датата в моя акт на раждане ми дадоха привилегията да открия 45-ото Народно събрание. Дано да съм добра орисница“. Така започна най-възрастната депутатка – 79-годишната Мика Зайкова от „Има такъв народ“, която зае председателското място преди да бъде избрана Ива …