fbpx

Парфюми Prouve – уникални и трайни аромати за нея и за него

Новини
реклама

Всеки знае, че качеството и цената на модерните продукти са определящи за тяхната популярност. Именно с това се съобразяват от полската компания Prouve, когато представят своите уникални продукти на широката аудитория.

Тъй като при мрежовия маркетинг артикулите се рекламират само чрез лични препоръки, въпросът за качеството придобива двойно по-голяма тежест. Защото популяризирането по този начин е най-добрата реклама, но само когато продуктите са наистина единствени по рода си.

Маркетолозите на Prouve следят с голямо внимание всички потребителски тенденции, а зад разработките на продуктовата гама стоят уменията на опитните технолози на компанията. Това е изключително важно, защото когато самата компания разработва продуктите си, тя има възможността щателно да следи за тяхното високо качество!

Основателят и собственик на Prouve, Катаржина Травинска, преди време е била водещ бранд мениджър на една много успешна европейска компания – FM World. Тази забележителна дама я е управлявала в продължение на дълги години. На по-късен етап, на базата на своя богат опит, Травинска основава и своя собствена търговска марка, на която дава името Prouve.

Prove означава „доказано“ на френски, затова може да се каже, че дори самото име на марката съдържа огромен потенциал. А в допълнение към това, Prouve притежава и своя собствена философия, основана на принципите на простички и напълно разбираеми общочовешки ценности.

Тя доказва, че е напълно възможно да се създават висококачествени и много търсени продукти на съвсем достъпни цени. Разработката на продукти на Prouve е ориентирана преди всичко към ефективността и безопасността.

Парфюмите, домакинските препарати и козметиката на Prouve притежават всички необходими сертификати, издадени от съответните регулаторни органи. Ароматите на Пруве са разкошни, вдъхновени от известни френски марки, създадени по специална, пречистена формула.

Създаването на висококачествен и дълготраен парфюм Prouve е свързано със специални умения и представлява дълга, многоетапна процедура. Защото е истинско изкуство да се създаде трайно, омагьосващо сетивата ухание, на базата единствено на естествени масла, добити от нежните венчелистчета на цветя, плодове, билки или кожа. Но Prouve умее това и е достатъчно само веднъж да усетите някой от пленителните им аромати, за да се влюбите в тях завинаги.

Защо си струва да заложите на уханията на Prouve?

Натурални съставки на парфюмите

Парфюмите Prouve са създадени единствено и само от вещества с растителен или животински произход, към които са добавени уханни подправки, корени и смоли. Но най-известната група ароматни композиции, разбира се, са цветята.

Флоралните нотки продължават да водят в класацията за най-предпочитани ухания сред модерните жени и това е напълно обяснимо. Подобни аромати са в състояние веднага да подобрят настроението и да внесат много нежност и свежест в ежедневието на всяка дама.

Високо качество, дълготрайност и уникални аромати

Разбира се, задължително е да отбележим, че създаването на висококачествен парфюм изключително от естествени съставки е един много скъп процес, а и производственият цикъл е значително по-сложен, в сравнение с конвенционалните линии, предлагани масово на пазара.

Но Prouve залагат на високата безопасност и създават незабравими, трайни аромати, което е причината и толкова бързо да се превърнат в желан избор за много хора по цял свят. В своите разработки, компанията залага на най-добрите традиции на френската парфюмерия, като съчетава традицията с модерността. Парфюмите Prouve са създадени в симбиоза между непреходните традиции на френското парфюмерийно изкуство и последните постижения на съвременната наука.

Пълната гама компоненти, използвани в парфюмите Prouve, е сертифицирана от IFRA (International Fragrance Association – международна асоциация, която определя стандарти за качество). Всичко това превръща тези невероятни аромати в идеален и желан избор за модерните хора.

*публикация

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Венета Райкова: Аз ще празнувам 8 март, харесвам празника на жените

реклама Снимка профил ФБ Успешната писателка на романи и бивша телевизионна водеща Венета Райкова заяви, че подкрепя празника на жените 8 март. Ето какво написа тя: Аз ще празнувам 8 март, а вие ❣️Харесвам празника на жените и отскоро общувам само с хора, които ме карат да се чувствам жена, …

Новини
Д-р Ботев: Около септември ще успеем да контролираме заболяването от коронавирус

реклама Кадър видео БНТ Дотогава ще се постигне някакъв групов имунен отговор. Това ще се случи благодарение на ваксините. Това прогнозира известният хематолог и консултант на Националната пациентска организация д-р Чавдар Ботев по БНТ. Според него, все пак трябва да имаме едно наум за ваксините, защото са направени за година, …

Новини
80% спад на емигрантските пари към България

реклама Снимка вихрогон.бг Затварянето на икономиките в цяла Европа се отрази логично и на парите, които работниците зад граница изпращаха на близки и роднини в България. „Пандемията промени потоците от пари рязко с около 80%. Ако отчетем парите в кеш и тези под 2500 евро, защото БНБ не ги отчита, …