fbpx

Панайот Панайотов изчиства имиджа си чрез Капките

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

„Като две капки вода“ стартира сезон 12 и зрителите се запознаха с участниците, които ще се борят за титлата най-добър имитатор.  Като цяло всички са голяма изненада като Джулиана Гани, която не е нито певица, нито актриса и най-вече опърничавия Панайот Панайотов, който още се свързва със скандала, който си спретнаха с колегата си Кичка Бодурова.

Дошъл съм тук в Капките не като Панайот Панайотов, а като „Момчето, което говори с морето“. Искам да се върна назад във времето, когато имах чувство за хумор, когато носех на майтап, не ме щадете. Обръщай се към мен с Панчо, обясни той на Рачков колко е благосклонен и отворен към шегите и иронията, които неминуемо ще го съпътстват до края на сезона, ако не се откаже разбира се.

Избрах Том Джонс, защото като за финал искам да събудя публиката и тя да избухне. И за целта избра една от брилянтните балади на идола.

Изпращам те с тази песен да събудиш публиката. Това е най-добрата песен за тази цел. Даже господин Маринов ще живне на това парче, той толкова бързи парчета няма, изпрати го Рачков на сцената.

Вие сте в страхотна форма, не че съм ви слушал през цялото време, опита да го похвали Любо Киров.

На бутона на късмета му се падна Тина Търнър, което ще бъде огромно предизвикателство за него.

Чакай не си тръгвай, върна го Рачков, имаш още дванадесет предавания.

Отказвам се, пошегува се той.

 

Мненията на зрителите за появата на Панайотов са в двете противоположни крайности.

Свършиха ли се добрите певци и артисти ?!?

Браво на съученик ми.

Моите почитания,но какво ще прави оттук нататък

Той няма да превъзмогне себе си, както Миро!

Панайот Панайотов може и да се откаже, ако случайно в клаузата няма някаква санкция, която ще го задължи.

Респект към Панайот Панайотов! На мен с грима обаче, през цялото време ми приличаше на Кичка Бодурова…

 

 

Респект към този човек без грам арогантност и самочувствие браво показа че големите звезди могат да бъдат много земни и усмихнати !!!

Абе чичо Панчо си е класа 😉 Респект към кариера и талант, искрено се надявам самия той да се забавлява…

Браво, много приятна изненада! Като за начало много добре се представи! Ще е интересно да видим неговите имитации!

Наистина неговото участие и представяне ще се следи с голям интерес от зрителите, не само заради певческия му талант, но сега е момента да покаже, че не е онзи сприхав и сърдит дядо, с каквото впечатление останахме от него след сагата с Кичка Бодурова.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!