fbpx

Пам от Ергенът: Габи и Елисавета прекалиха

Блиц Новини

Кадри БТВ

Пламена е една от най-коментираните участнички в романтичното риалити „Ергенът“ както вътре от участничките, така и сред зрителите. Тя е единствената дама в шоуто, която не влиза в рамки и стереотипи на така нареченото модерно течение сред фолк средите и инфлуенсърите.

Наднорменото тегло и липсата на силикони и филъри тук там по тялото в техните очи я правят второ качество. Както и самата тя е споделяла, целта на влизането й е точно това, да не се съди по външния вид, а да се вникне по-дълбоко в същността на човека.

Най-големите дразнителки вътре в имението са двойката Габи и Елисавета, които най-безцеремонно отправят коментари за Пам при всеки повод.

Обожавам самочувствието и високомерното ми излъчване, което е защитна реакция срещу всеки, който би нападнал някой друг, който възприема за по-низш и никога не би му подал ръка.

Тази реакция от нейна страна е предизвикана от нескончаемите коментари на двете приятелки зад гърба й.

Не личи да обръщат толкова внимание дори и на главната цел, заради която са в предаването, а именно Евгени.

С много благодарности Пламена се обърна към Евгени заради думите, с които я покани, за да й поднесе роза.

Красива Пам, я нарече той.

Всеки път Габи и Елисавета ми се смеят, когато се отправя да си получа розата. Някак си останаха безмълвни и това има огромно значение. Знам колко момичета навън имат нужда да го чуят това и да знаят, че са красиви независимо от външността.

Самата Пламена получава огромна подкрепа отвън заради поведението си.

Браво! Елисавета и Габриела не трябва да са фактор изобщо. Те са- хвани едната, удари другата. Габриела първо да се погледне в огледалото и тогава да коментира другите! Много сте смела, госпожице Пам, защото много добре знам какво е да те обиждат на килограми, защото и аз съм с пищни форми като Вашите! Изобщо не трябва да слушате какво говорят другите, щом говорят, значи завиждат!

Г-це Велидис, аааплодисментиии …👏👏👏👏!!! Разкошна сте! Страхуват се дори от сянката Ви.А вие определено има с какво да ги засенчите…Генерирате толкова много злоба и завист в тях,че скоро могат да се пръснат…Само незнам дали силиконът лесно се чисти…😮❤️❤️🔥🔥🔥…Бъдете все така огнена!!!

външна реклама


Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!