fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Пълна олелия в Стани богат: Борко Игнатов пощури Билалов, той не издържа и прихна от смях

Много силна игра направи Борислав Игнатов и истинско шоу.

Той бе представен като графичен дизайнер, видеомонтажист, авантюрист и спартанец, който почна участието си снощи и продължи днес.

външна реклама

Младият мъж трябваше първо да отговаря на въпрос №5 и успя, гарантирайки си първа сигурна сума от 500 лева.

Последва питане за 1000 лева: „Каква е главната героиня в антиутопичната поредица на Маргарет Атууд, превърната в популярен сериал?“ – Магьосница, Убийца, Прислужница или Медицинска сестра. Участникът се спря на третия отговор и той бе верен.

„В кой от случаите силата на триене е от съществено значение?“, попита го Билалов, а вариантите, между които трябваше да избира, бяха „Излитане на ракета“, „Ускорение на автомобил“, „Отскачане на топка“ и „Вибриране на барабан“. Игнатов поразсъждава и маркира ускорението на автомобила, което му донесе 1500 лева и продължаване нагоре в играта.

Последва въпрос №8: „Името на кой планински връх в България означава „място за молитва“ или „близо до Бога“?“ – Белмекен, Мусала, Безбог или Богдан. Борислав поиска жокер „50:50“.

След намесата на компютъра останаха Белмекен и Мусала.

Той прецени, че щом е близо до Бог, значи ще е високо. Освен това той изкачил Мусала през миналата година и посочи именно него, което го изкачи нагоре по стълбата с въпросите.

Игнатов заключи 3000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе „Приблизително на колко сантиметра е равен един фут?“ – 31, 41, 51 или 61? Без да използва жокер, той се насочи към отговор „А“ и това беше правилен избор.

Въпросът за 5000 лева звучеше така: „Кое смъртоносно оръжие, използвано по време на първата световна война, е забранено с Женевския протокол през 1925 г.?“ Опциите тук бяха Огнехвъргачката, Горчичният газ, Касетъчните бомби и Картечниците. Въпреки че имаше два жокера, той реши да рискува, посочи горчичен газ и това отново бе вярно.

11-ият въпрос бе „Кой има най-много хромозоми?“ – Човекът, Мишката, Овцата или Магарето. Графичният дизайнер реши да ползва жокер „Обади се на приятел“ и звъннаха на Неделчо Димов. Той обаче не успя да му помогне, а дори го обърка като каза „пеперуда“.

Тук вече и участникът и Билалов не издържаха и почнаха да се смеят.

Публиката също избухна в смях.

„Ще падна“, каза Билалов.

„Ако използваш публиката няма да сбъркаш. Много сладък отговор.“, пошегува се Билалов.

Борислав каза „Бог обича смелите. Затова умират млади“ и посочи мишка, но се оказа, че е магарето.

„Няма да умираш. Ще ходиш в Аляска“, успокои го Билалов.

Така той си тръгна с 3000 лева от предаването.

„Много умен“, каза накрая Билалов.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!