fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Напълно в свой стил шеф Манчев не пожали по никакъв начин готвенето на победителя в “Игри на волята” Иван Рълев в “Черешката на тортата”. В тази седмица кулинарното шоу пробва гозбите на някои от звездите в най-гледаното телевизионно състезание в България.

Шампионът в “Игрите” заложи предимно на домашни продукти от родното Симитли. Рълев отново се прояви като човек със собствено мнение и в готвенето, което очевидно не му е голяма страст. Той извика баба си Надежда само за помощ за домашната питка, с която да посрещне Гатьо, Мудева, Оряшкова и Мастагарков.

Шеф Манчев веднага хвана грешките на Рълев и макар че като цяло го похвали, му дръпна поредица от критики – месото не трябвало да се запържва, а запечатва, гъбите не трябвало да са мариновани, а пресни, панакотата нямала място в десерта му и т.н.

Шеф Манчев предупреди победителя в “Игри на волята”, че може да се изложи. Всъщност гостите му не харесаха особено само десерта, който беше печена дюля с карамелизирани орехи.

Десерт с дюля накара гостите на Рълев да си спомнят джанките на Дивата река

Най-много за дюлята мрънкаше Гатьо. Той обаче хареса домашното вино на фамилия Рълеви и най-нагло си поиска бутилка бяло, бутилка червено и шише домашна ракия като подарък от победителя гладиатор.

Като цяло Иван Рълев няма да запомни с много топли чувства. Това стана ясно от гостуването му в YouTube рубриката “Надкаст”, където водещите му поднесоха като подарък ваучер. Той беше за вечеря за двама при шеф Манчев.

“Нали може да го разменя с нещо друго?”, това беше реакцията на Рълев на подаръка. Явно шампионът в “Игри на волята” изобщо не иска да се връща към преживяванията си в “Черешката на тортата”.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!