fbpx

Пълна мистерия с напускането на Пам от Ергена: Тя проговори за първи път

Блиц Новини

Кадри БТВ: Пълна мистерия с напускането на силната Пам от Ергена: Тя проговори за първи път

Една от участничките в романтичното риалити „Ергенът“ напусна преждевременно предаването по лични причини.

Засега няма никаква официална информация нито от БТВ, нито от нея за конкретната причина.

Напускането й е пълна мистерия

Пам не успя да стигне до финал и евентуална битка с фаворитките в момента Валерия, Айлин, Джия и Елена.

Според публикации в мрежата неин близък е починал и това я принудило да напусне.

Пам не споменава още причината и вероятно ще го направи в петък при Цитиридис.

Тя се сбогува със зрителите и почитателите си в социалната мрежа.

Миналата седмица без да знам това беше моята последна церемония на която бях червена като розата, която получих.

Благодаря за всички хубави моменти, прегръдките, които ме крепяха цяла, благодаря на момичетата, които бяха до мен и приятелствата, които останаха и до днес.

Толкова огромна благодарност изпълва сърцето ми към всички, които трептящи с мен сте споделяли моите премеждия и успехи докато емоциите извират от мен.

Не мога да опиша цялото преживяване и неговата стойност за опознаването на моята същност, опита, който натрупах и по-добрата версия на Човек, която осъществих за себе си. Бях автентична до край.
А всеки край е начало… Вярвам го! Бъдете щастливи, обичайте и бъдете там където трябва да сте! Обичам ви!

Нейното присъствие не бе никак безлично. Пам понесе доста обиди, нападки и какви ли не епитети по нейн адрес от някои от останалите. Но както каза и самата тя това не е нищо ново за нея. Отношението към различните е това.

Много нейни последователи съжалиха, че няма да видят докъде ще стигне в състезанието за сърцето на Евгени, но по това, което изградиха помежду си досега личи, че ще останат най-добри приятели.

Най-достойната участничка! Адмирации, мила Пам!

Обич за теб, Пам Велидис ❤️ Ти си просто Космос!

Жалко, че Пам напусна! Тя е много интересен и харизматичен човек. Щеше да бъде интересно да продължи напред и да стигне до финал, но ѝ пожелавам от сърце да намери правилния човек за нея, с когото да бъде много щастлива и обичана!🥰

Това беше най-елегантния начин да я изкарат от предаването без да изглежда дискриминирана.

Браво на Пам! Прецени, че тя ще остане до последно с оглед решението на сценаристите за изпитване на общественото мнение по отношение степента на толерантност към различния (нестандартния). Пам с решението си да напусне формата всъщност предпази не само достойнството си на квалитетна дама, но също и приятелството си с някои от момичетата. Това буди само едно към нея и смелостта ѝ – огромно възхищение. Адмирации, Пам!

 

Само положителна енергия към Пам от зрителите и фенове на предаването.

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!