fbpx

Пълна мистерия с напускането на Пам от Ергена: Тя проговори за първи път

Блиц Новини

Кадри БТВ: Пълна мистерия с напускането на силната Пам от Ергена: Тя проговори за първи път

Една от участничките в романтичното риалити „Ергенът“ напусна преждевременно предаването по лични причини.

Засега няма никаква официална информация нито от БТВ, нито от нея за конкретната причина.

външна реклама

Напускането й е пълна мистерия

Пам не успя да стигне до финал и евентуална битка с фаворитките в момента Валерия, Айлин, Джия и Елена.

Според публикации в мрежата неин близък е починал и това я принудило да напусне.

Пам не споменава още причината и вероятно ще го направи в петък при Цитиридис.

Тя се сбогува със зрителите и почитателите си в социалната мрежа.

Миналата седмица без да знам това беше моята последна церемония на която бях червена като розата, която получих.

Благодаря за всички хубави моменти, прегръдките, които ме крепяха цяла, благодаря на момичетата, които бяха до мен и приятелствата, които останаха и до днес.

Толкова огромна благодарност изпълва сърцето ми към всички, които трептящи с мен сте споделяли моите премеждия и успехи докато емоциите извират от мен.

Не мога да опиша цялото преживяване и неговата стойност за опознаването на моята същност, опита, който натрупах и по-добрата версия на Човек, която осъществих за себе си. Бях автентична до край.
А всеки край е начало… Вярвам го! Бъдете щастливи, обичайте и бъдете там където трябва да сте! Обичам ви!

Нейното присъствие не бе никак безлично. Пам понесе доста обиди, нападки и какви ли не епитети по нейн адрес от някои от останалите. Но както каза и самата тя това не е нищо ново за нея. Отношението към различните е това.

Много нейни последователи съжалиха, че няма да видят докъде ще стигне в състезанието за сърцето на Евгени, но по това, което изградиха помежду си досега личи, че ще останат най-добри приятели.

Най-достойната участничка! Адмирации, мила Пам!

Обич за теб, Пам Велидис ❤️ Ти си просто Космос!

Жалко, че Пам напусна! Тя е много интересен и харизматичен човек. Щеше да бъде интересно да продължи напред и да стигне до финал, но ѝ пожелавам от сърце да намери правилния човек за нея, с когото да бъде много щастлива и обичана!🥰

Това беше най-елегантния начин да я изкарат от предаването без да изглежда дискриминирана.

Браво на Пам! Прецени, че тя ще остане до последно с оглед решението на сценаристите за изпитване на общественото мнение по отношение степента на толерантност към различния (нестандартния). Пам с решението си да напусне формата всъщност предпази не само достойнството си на квалитетна дама, но също и приятелството си с някои от момичетата. Това буди само едно към нея и смелостта ѝ – огромно възхищение. Адмирации, Пам!

 

Само положителна енергия към Пам от зрителите и фенове на предаването.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!