fbpx

Пълна излагация за Мария на сцената на Арена София

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ и ютуб

Приключи и този дванадесети сезон на „Като две капки вода“ с победата на Владо Зомбори и никой не оспори, че той напълно си я заслужи. Не така стана с някои от останалите участници, особено тези, които останаха на дъното на класацията.

Въпреки, че изборът на песен си беше техен и се очакваше да дадат най-доброто от себе си, не така се получи с фолк изпълнителката Мария. Тя опита да се доближи максимално до балканската звезда Цеца като изпълни „Забраненият град на любовта“, една от най-хитовите й балади.

Въпреки усилията, които положи обаче, не се доближи много до звученето на сръбската легенда и секунди след изпълнението й социалните мрежи закипяха от негативни коментари, които надвишиха по брой дори и тези за победителя Зомбори.

Искрено се надявам Цеца да не я гледа! Марчето е на светлинни години от нея!

Съсипа хубавата песен

Чак се напрегнах, докато я слушах как се мъчи…А и мен ме измъчи…

Ако не беше музиката, за да знаем коя песен слушаме …. Нямаше никой даже да се и заслуша в подобно изпълнение. За да решиш да пееш песен на Цеца пред такава публика, че и на финал, трябва да си адски добър.

Ех Марийче, Марийче , това не са нощните клубове , на голяма сцена и на живо е друго, трагедия, как пък един верен тон не хвана на елементарна песен, ужас !!!

Надявам се Цеца да не гледа това изпълнение! Потресаващо фалшиво, не й достига въздуха във височините, на моменти й се губеше дори гласа. Добре ,че са бегвокалите ,поне малко да замажат положението! 🤦‍♀️ Най-слабото изпълнение на финал за всички сезони!

Много слабо изпълнение, дори по-зле от някои имитации през сезона, които й бяха несвойствени, но успя да се справи. Тук обаче изборът й на песен не бе преценен трезво, но има си причина да се спре на точно тази. Тъй като няма право да я прибави към репертоара си, това й бе шанса да я изпълни пред публика.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!