fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Яна Маринова, Кали: Пълна излагация с Яна Маринова в „Капките“, Кали не се стърпя и я защити

Актрисата Яна Маринова продължава да бележи ново дъно със всяко следващо изпълнение в шоуто „Като две капки вода“. Нейната задача наистина беше супер сложна, защото трябваше да влезе в кожата на Майкъл Джексън. Тя обаче не успя много добре да наподоби танците му, а пеенето беше ужасно фалшиво. Излагацията беше наистина голяма и разбираемо Хилда Казасян гледаше изпълнението на Маринова с искрено съжаление и съчувствие.

външна реклама

Асен Блатечки също се чудеше какво да каже и направи и буквално се хвана за главата. Най-бруталната оценка обаче дойде от Фънки, който се завря под бюрото и отказа да излезе, докато предаването не мине към следващия изпълнител. „Аз се уплаших от това изпълнение и се скрих“, заяви басистът и отказа категорично да каже каквото и да е за това, което е чул и видял.

Яна Маринова уж прие нормално съсипващата оценка на журито.

На следващия ден след излъчването на „Капките“, тя обаче пусна видео от гримьорната, което звучи доста по-добре от това, което се чу в ефир. С уговорката, че наистина е допуснала дилетантски грешки и че не се сърди нито на съдиите, нито на зрителите. Актрисата обаче се защитава, като заявява, че всъщност има хубав певчески глас, но просто не се е научила да го използва.

„На живо зад кулисите, за да видите, че работих с всички сили за Майкъл, не съм се лигавила! Все още не успявам да разбера как да пея и да се движа едновременно, без да си разваля и танца, и песента. Щастлива съм, защото винаги съм мислила, че нямам глас, а преди месец и половина се оказа, че имам. При това съвсем не лош, но тепърва се уча да го управлявам“, която има много почитатели, но като нищо може и да загуби някои от тях покрай пеенето си. Видеото, което Яна Маринова дава като доказателство, че може да пее, всъщност е само малко по-поносимо от това, което се чу шоуто.

Кали я защити в социалните мрежи

Веднага след публикацията в социалните мрежи, певицата Кали, която също участва в „Като две капки вода“, се включи за да защити Яна и да ѝ вдигне самочувствието. Тя написа следното:

„Ти си Яна Маринова и правиш толкова много неща по съвършен начин, което те прави разпознаваема и обичана!

В Капките просто всичики трябва да се забавляват – говоря за зрителите, а не за участниците! За нас труда е не чак толкова забавен. Ти не си тръгнала да покоряваш музикални класации, че да те трогват критиките отправени към вокалните ти възможности!

Ти си прекрасна актриса и ако някой ще прави градивна критика, то не трябва да е към имитациите ти в капките, защото аз мисля, че се справяш супер!

Ако някой мисли, че може по-добре, моля нека опита пред огледалото в домът си и след това да пише“.

външна реклама
Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!