fbpx

Пълен обрат с Виктория от Ергенът

БТВ

Кадри видео БТВ

Победителката в романтичното риалити „Ергенът“ Виктория гостува в Шоуто на Цитиридис, в което разказа за родното си място и произхода си.

Родена съм в Чебуксаре, град с 500 000 жители. Дойдох в България, защото родителите ми искаха да получа „чуждестранно образование“. Два месеца бях в САЩ да уча английски и след това дойдох в България. Имах идея да е временно, но се влюбих в страната и останах.

външна реклама

По отношение на войната не съм изказвала позиция, аз съм за мира. В мен тече четвърт украинска кръв, така че не мога да подкрепям определена страна. А кученцето ми също е украинка. Така отговори на въпросите на Цитиридис за хейтърите.

По коментарите на зрителите личи, че Вики е успяла до някаква степен да пребори негативизма, който натрупа след участието си в „Ергенът“ и събитията, които се случиха там. Хората гледат вече по-положително на нея, някои дори признават, че я харесват.

Мацката е нахакана и има самочувствие, има хумор и далеч не е толкова глупава, не заслужава такъв хейт. Донякъде и правя евала, че не се срамува да си признае, че я влече материалното за разлика от други, които нямат честта да си го признаят.

Ох за пореден път си промених мнието за нея, хареса ми

Не знам за вас ама аз Виктория си я харесвам. Готина е, не се преструва и просто действа импулсивно (за разлика от Александра на която всяко действие и е обмислено за да може да получи съжаление и харесвания от хората, въобще не е искрена😪)

Хубава млада жена
И не съм съгласна да се лепва етикет на един човек заради някакво си предаване!

външна реклама
БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

БГ звезди
Гаджето на Кадиев побърка зрителите с чушка и домат

Кадри: Ивелина Чоева, Инстаграм Гаджето на Александър Кадиев – Ивелина Чоева, изненада последователите си в социалните мрежи. Тя реши да покаже как се гримира. За изненада на феновете си обаче, тя не използва познатите на всички червило, очна линия, сенки и фон дьо тен, а заложи на плодове и зеленчуци. …

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!