fbpx

Пълен обрат с Радо от Фермата: Обвини Иван и Андрей

БГ звезди

кадри bTV

Радо, който напусна „Фермата” по собсвено желание, но след поредица от грозни и необлислени действия, стана поредният участник в риалитито, който обвини продуцентите Иван и Андрей, че са представили участието му еднопосочно.

Той каза, че има моменти, които не са показани, но той не може да ги назове, защото все още има юридически отношения с предаването.

външна реклама

В интервю със Сашо Кадиев в „Преди обед” той каза също, че в годината преди влизането му във „Фермата” в живота му е имало някои неща, които са разковничето за поведението му, което по мнениено на повечето зрители, беше откровено скандално. Какво точно обаче се е случило на Радослав Колев обаче така и не стана ясно.

Както в много ситуации във „Фермата”, така и този път Радо заяви, че се разкайва и че сам няма обяснение за детинските си действия. „Повечето грешки съм ги правил несъзнателно. Който ме познава в реалния живот знае, че аз съм човек с голямо сърце и дълбока душа”, заяви фитнес треньорът, който първоначално искаше да бъде добрия пример за зрителите.

Радо не пропусна да изпадне и в обичайните си оправдания, че той не е постъпвал по-лошо от останалите. Той призна, че е бъркал в раницата на Камелия, а след това излъга, но това зрителите не са го видели. Радослав Колев обаче се оправда, че Иван и Гечо също били бъркали в раницата на Хепи Ванче, но това изобщо не се превърнало в такъв проблем от продуцентите, макар за нея да е било много неприятно. Историята със сваления микрофон пък била съвсем невинна грешка, защото кабелът му се бил осукал.

Радослав Колев в крайна сметка изненада всички, като съобщи, че е получил предложение да изпълни една от главните роли в нов български игрален филм, който ще се появи на екран следващата есен. „Сбъдвам мечатата си да се развивам в киното“, заяви Радо, който продължава да работи като треньор, включително на деца.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!