fbpx

Пълен обрат с Кирил от „Фермата“

Незабавни статии

кадри bTV

Най-обсъжданият участник във „Фермата“ Кирил използва появата си в „Преди обед“ по bTV, за покаже голям проблем, с който се сблъсква всеки ден в живота си извън шоуто. Вместо да отговаря на въпроси за интригите в играта, той показа ужасяващи снимки на съсипаната природа около пътя от село Гъбене до Габрово.

На кадрите се видяха огромни незаконни сметища, но които са трупани както битови, така и строителни отпадъци. Кирил заяви, че му е кауза да се справи с проблема, с който местните власти не успяват.

външна реклама

„За 15 километра има 15 сметища, всяка отбивка е сметище“, възмутено разказа скандалният участник във „Фермата“ и показа огромни камари от стара покъщнина, явно стоварена край пътя след ремонти.

„Никой нищо не прави“, заяви Кирил, който се надява след като вече е толкова известен, да привлече вниманието на местната власт и държавата.

Финалистът, който не успя да спечели 100 000 лева от „Фермата“, защото зрителите не бяха на негова страна, разказа и интересни неща за семейството си. Кирил призна, че фамилията му има десетина члена, а децата са доста буйни.

„Като се съберем, затваряме заведението. После носят сметката, а там не е само консумацията, а и чаши, чинийки… Веднъж плащахме и изкъртена мивка. Е, как така ще изкъртиш мивката?!“, разказа Кирил, който така и не разбрал кое от децата  е извършило тази пакост.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Силата на духа: Млад татко оцеля след цяла година на апаратно дишане

Снимки: Фейсбук, Hayley Watts Баща, който беше описан като „един от най-болните досега“ пациенти с вируса в лондонската болница чак сега започна да диша без апарат, повече от година след като хвана вируса. 40-годишният Андрю Уотс от Бексли беше с един най-дългите престои на пациенти, които лекарите някога са виждали, …

Незабавни статии
Две сестри купиха къща и я направиха кръчма, но ужасът настъпи малко след това

Изображение гугъл мапс Лятото на миналата година две сестри от Морпет, Англия, купуват къща, в която правят питейно заведение. Още в началото собственичките и персонала изпадат в ужас от необяснимите събития, които се случват там. външна реклама Не само зловещите звуци нощем, които чуват сестрите, тъй като спят в апартамент …

Незабавни статии
Сашо Кадиев с шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си

кадри bTV, YouTube/The Jonathan Ross Show Сашо Кадиев направи шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си в Народния театър. Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев направи отрицателен коментар по повод очакването световната звезда Джон Малкович да режисира своя постановка в Народния театър „Иван Вазов“ през 2024 година. …