fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Доста палаво приключи поредната седмица на новия хит на bTV “Кой да знае?”. Това всъщност беше предвидимо, след като до Милица Гладнишка седна Гери Турийска. Тя е най-известна с нейния литературен проект “Пощенска кутия за приказки”, чрез който се публикуват и разкази, които са в категорията “само за възрастни”.

Капитанът на противниковият отбор Христо Пъдев едва изчака играта да започне, за даде на дамите името “отбор “Деколте”, което си беше съвсем справедливо. До края на епизода названието стабилно се наложи, но изглежда Милица и Гери нямаха нищо против.

Припомняме, че в по-ранен епизод Гладнишка се скара на оператор, който снимаше бюста ѝ твърде отблизо. Явно вече това не е особен проблем за нея.

Гладнишка и Турийска може и да са имали предварителен план да разсеят противниците си. Освен Пъдев срещу тях застана китаристът Миро Иванов, известен най-вече от “Обичайните заподозрени” на Стефан Вълдобрев. Както знаем, рок звездите са по правило доста податливи на женските прелести.

Играта обаче беше равна до последния въпрос, когато Милица и Гери нанесоха победен удар на противниците си. А след това в студиото настана пълна лудница.

Окрилени от успеха, отбор “Деколте” свалиха саката си и ги хвърлиха на пода, та най-сетне да се види това, за което се говореше през цялото предаване. Но това не беше всичко.

Публиката, която ги подкрепяше, също започна да мята дрехи към ценътра на студиото. В един момент човек по фланелка не издържа и също я свали и хвърли, като остана гол до кръста.

Водещият Сашо Кадиев едва успя да си каже финалните думи, докато хаосът завладяваше студиото.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!