Отровното трио: Сделката за Виваком ощетява българските граждани, депутатите да се върнат в парламента

Новини
реклама

Сделката за Виваком не може да се осъществи без да се вдигне запора на дружеството, наложен от държавата заради аферата КТБ. Трябва да се знае при какви условия е станало това, заявиха на импровизирана пресконференция Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и пиар експертът Арман Бабикян, известни като „Отровното трио“.

Лидерите на протеста коментираха, че сделката за Виваком е „изключителна кражба“ и е направена в интерес на управляващите, но не и на гражданите. Според тях щетата за бюджета може да стигне до 1 млрд. лева.

Отровното трио поиска депутатите да не бързат с отпуската си, а да се съберат извънредно и да изслушат председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който отговаря пряко за вдигането на запора. Трябва да бъде изслушан и новия финансов министър.

Отровното трио заяви, че ако БСП и ДПС са наистина опозиция, трябва да инициират извънредното събиране на парламента, за което са необходими само 48 депутатски подписа.

„Адмчинистрация в момента като луда подписва договори“, коментира Николай Хаджигенов. До „триото“ е достигнала информация и за мащабно унижожаване на документи в държавните ведомства, по-специално в Комисията по хазарта. Лидерите на протеста обаче не казаха какъв е източника на тази информация.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Борисов: Брилянтен ход на българската дипломация и политически елит

реклама Снимка ФБ „Отбелязваме 112 години от обявяването на независимостта на България! Брилянтен ход на българската дипломация и политически елит. Пример как с премерени и смели действия се постига една дългоочаквана цел, особено важна за нашето развитие, самочувствие и международно положение. Днес единствено независимите държави могат да отстояват ефективно националния …

Новини
Глория разбуни държавата: Да, бях любовница на Георги Илиев

реклама Снимка ФБ Глория След като от 2 десетилетия се прави на ударена по темата, за първи път в биографичната си книга фолк дивата Глория разказва за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила …

Новини
Симеон Сакскобурготски: За всички е ясно, че е време за промяна

реклама Снимка wikipedia ОБРЪЩЕНИЕ НА Н.В. ЦАР СИМЕОН II ПО СЛУЧАЙ 22 СЕПТЕМВРИ-ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ: В навечерието на 22 септември, тази толкова значима дата – обявяването на Независимостта на България, с което страната става суверенен, самостоятелен и равноправен субект в международните отношения, нека осъзнаем, че това е било …