fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Телевизионното „семейство“ на Гала и панелистите ѝ в „На кафе“ вече навъртя толкова часове в ефир, че близостта между тях е без съмнение. Понякога обаче отношенията в предиобедната компания в ефира на Нова телевизия става твърде фамилиарна.

Хората от екипа не само си говорят, прекъсват, закачат, а понякога и обиждат, те също така влизат без задръжки и във физически контакт, което е най-ясното доказателство, че са си наистина близки.

Днес обаче актьорът Дарин Ангелов направо надмина себе си в усукването си около Гала. Кой знае как и в кой момент, любимецът на водещата забеляза нещо на врата ѝ, което даже ѝ професионалния грим не е успял да прикрие.

Все едно е в гимназията, Дарко веднага разгласи, че Гала има смучка. Писателят инфлуенсър Жоро Блажев пък веднага хукна при водещата да ѝ направи оглед.

„Браво, Стефчо!“, това беше възгласът на двамата панелисти, които поздравиха мъжа на шефката си за оставените следи от страстни ласки. Опитите на Гала да обясни, че вероятно следите са от чесане никак не помогнаха, само засилиха двусмислената употреба на думата „сърбене“ и „чесане“ сред мъжете в екипа ѝ.

Жоро Блажев „обогати“ зрителите с разказ са вируталното си сефте

Забавната закачка се появи на фона на други, далеч не толкова приятни интимни подробности, които бяха споделени по-рано в предаването.

Жоро Блажев, който явно напоследък все повече се смята за звезда, запозна зрителите с твърде лични подробности, за които никой не го е питал. Той  тръгна за прави разкрития за собствените си интимни преживявания във виртуалната реалност, както и как собственоръчно се справял със стреса и натрупаното напрежение.

Макар и Блажев да си има доста фенки, чиято фантазия е разпалил, като цяло откровенията му прозвучаха ненужно, дори и смущаващо.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!