fbpx

Още една мечта на Алекс се сбъдва, ще ходи на море

Блиц Новини

Каквото и да е мнението на хората за „Бригада нов дом“ едно е безспорно. Всеки излъчен епизод предизвиква вълна от съпричастност и показва, че хората не са безразлични към различните около нас. Предаването е една трибуна за всички, за които нищо не се знае, но те тихо и упорито помагат на точно такива хора, нуждаещи се от подадена ръка.

Алекс и неговата майка Даниела развълнуваха зрителите и искат да помогнат на семейството. Собственици на хотели по морето им осигуряват почивката, други помагат финансово.

Благотворителната организация „Подай ръка\ Заедно за по – добро бъдеще“ отдавна е в помощ на семейството и те стават причина двамата да получат по-добър дом като се свързват с екипа.

Даниела и Алекс са от отбора на „Подай ръка.“
Екипът ни вече три години ги подкрепя максимално с всичко, от което имат нужда и винаги сме на разположение за тях.
Многократно сме се включвали с информация за тях, а през тези три години имахме и две кампании за тях в помощ на семейството!
За да ги направим още по – щастливи, именно екипът ни ги предложи на предаването и за наше огромно щастие – те приеха присърце семейството и направиха истински чудеса за тях!
Благодарни сме от сърце на целият екип на “Бригада нов дом” за всичко, което сътвориха за самотната майка и този малък герой.

За семейството на мама Дани и малкият герой Алекс ще осъществим една тяхна мечта!
Тази година семейството ще отиде на море, като всички разходи и нужди ще бъдат осигурени от екипа ни!
За Даниела и Алекс отборът ни полага грижи вече няколко години, като досега не ни бяха споделяли тази тяхна мечта.
Ще осъществим това, защото семейството го заслужава!
Много хора също ни писаха след предаването, че искат да се свържат и да помогнат на семейството.

Попадайки на страницата на организацията се вижда на колко много хора оказва тя необходимата подкрепа и грижа и колко много хора успява да направи щастливи.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!