fbpx
БГ звезди

Кадри: Венета Райкова – Инстаграм и фейсбук

Популярната телевизионна водеща Венета Райкова е претърпяла операция днес. За това обяви самата тя, като пусна стори във фейсбук страницата си. На нея се виждат няколко кадъра. На първия тя е с проходилка, на втория се вижда само проходилката, а на третия – огромна пица, заради която Райкова дори се разплаква.

„Какво се случва с мен? Разбрах, че в последните дни вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи – че имам лична и професионална криза. Истината е, че хората, които са запознати с живота ми, знаят, че в началото на годината на мен ми беше поставена диагноза – скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. Помните, че на 15 септември ви бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, затова го уточнявам“, казва Райкова в сторито си.

„И ето ме сега – два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах, Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията“, споделя 48-годишната водеща.

„Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше. Имах прекрасно лято и в началото на септември започнах да чувствам болки. Отидох в една частна клиника, от там в частна болница, загубих доста време. И в първия работен ден на 2023 г. отидох при нов лекар ортопед. Веднага каза, че трябва да се направи ядрено-магнитен резонанс, което не беше направено миналата година. И той показа диагнозата – скъсан заден рог на менискус на лявото коляно. Вследствие на което се е образувала киста. Така че – ядрено-магнитен резонанс, това е“, обясни тя.

След това тя пусна още едно стори, на което се вижда огромна пица. Докато говори защо я е взела, тя споменава сина си Патрик, след което се разплаква.

„Сега едно стори специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица. Това си е наша… (бел.а . тук се чува, че Райкова се разплаква) не искам да плача, но просто от 8 ч. сутринта съм в болницата, много емоции, много притеснения и това ми е наградата – тази пица. Патрик знае защо“, споделя развълнуваната Райкова.


Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

error: Content is protected !!