fbpx
БГ звезди

Кадри: Венета Райкова – Инстаграм и фейсбук

Популярната телевизионна водеща Венета Райкова е претърпяла операция днес. За това обяви самата тя, като пусна стори във фейсбук страницата си. На нея се виждат няколко кадъра. На първия тя е с проходилка, на втория се вижда само проходилката, а на третия – огромна пица, заради която Райкова дори се разплаква.

външна реклама

„Какво се случва с мен? Разбрах, че в последните дни вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи – че имам лична и професионална криза. Истината е, че хората, които са запознати с живота ми, знаят, че в началото на годината на мен ми беше поставена диагноза – скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. Помните, че на 15 септември ви бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, затова го уточнявам“, казва Райкова в сторито си.

„И ето ме сега – два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах, Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията“, споделя 48-годишната водеща.

„Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше. Имах прекрасно лято и в началото на септември започнах да чувствам болки. Отидох в една частна клиника, от там в частна болница, загубих доста време. И в първия работен ден на 2023 г. отидох при нов лекар ортопед. Веднага каза, че трябва да се направи ядрено-магнитен резонанс, което не беше направено миналата година. И той показа диагнозата – скъсан заден рог на менискус на лявото коляно. Вследствие на което се е образувала киста. Така че – ядрено-магнитен резонанс, това е“, обясни тя.

След това тя пусна още едно стори, на което се вижда огромна пица. Докато говори защо я е взела, тя споменава сина си Патрик, след което се разплаква.

„Сега едно стори специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица. Това си е наша… (бел.а . тук се чува, че Райкова се разплаква) не искам да плача, но просто от 8 ч. сутринта съм в болницата, много емоции, много притеснения и това ми е наградата – тази пица. Патрик знае защо“, споделя развълнуваната Райкова.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!