fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Доста рядко срещана ситуация се получи в предаването „Стани богат“ тази вечер. Участничка използва и трите си жокера още в първите седем въпроса, и то на отделни питания. 56-годишната Дияна Петрова работи като охранител. Тя призна, че е искала да бъде криминалист, но на нейната възраст няма много опции за работа. В миналото си участничката е била и манекенка, разкри водещият Михаил Билалов.

Тя изпита първите трудности в играта на въпрос преди първата сигурна сума. Той бе четвъртият поред: „В кой спорт се състезаваше олимпийската ни шампионка Тереза Маринова?“, а възможните отговори бяха „Модерен петобой“, „Лека атлетика“, „Бадминтон“ и „Спортна стрелба“. „Тереза Маринова… познато, но в момента имам колебания. Затова мисля да използвам помощ от публиката“, каза тя, а 80 процента от хората й посочиха правилния отговор – „Б“.

Тя се справи безпроблемно със следващия въпрос и се зарадва на сигурната сума от 500 лева с думите: „Вече имаме за почерпка“.

Шестият въпрос бе „Кой от сосовете се приготвя от масло, жълтъци и лимонов сок?“ Тя веднага отхвърли бешамел и майонеза, а от холандез и маринара се насочи към първия. Все пак участничката реши да се подсигури с жокер „50:50“, след което посочи именно холандез, оказал се верен.

Петрова фиксира като втора сигурна сумата на следващия въпрос от 1500 лева. Той бе следният: „Според Библията кой е първият убит човек?“ – „Адам“, „Ева“, „Каин“ или „Авел“. „Не е Ева със сигурност, защото тя произлиза от ребро според библията, така че не се брои много за човек. Не е и Адам. Един от братята…“, каза участничката, а Билалов посрещна думите й с усмивка: „Много ти благодаря, че Ева не се брои за човек. Добре, че не го казах аз, защото ще ме убият, особено жена ми“. „Дъщеря ми се казва Ева, аз обожавам това име“, отвърна Петрова, след което реши да използва и последния си жокер „Обади се на приятел“. Тя звънна на дъщеря си Ева, която правилно й посочи верния отговор – Авел.

Въпросът за 2000 лева бе „Името на кой музикален инструмент първоначално се ползва като част от воденица?“, като 56-годишната дама правилно избра „Кречетало“, който се конкурираше с „Дайре“, „Чинел“ и „Кастанети“.

„Парламентът на коя съвременна европейска държава носи името Генерални кортеси?“, бе деветият въпрос, а опциите бяха „Италия“, „Испания“, „Португалия“ и Германия“. „Кортес ми звучи като португалско. Дали да рискувам… Ще маркирам отговор „С“ Португалия“, каза Петрова, но правилният бе Испания и тя си тръгна с 1500 лева.


Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

Блиц Новини
Нова аномалия идва към България, обяви професор Георги Рачев по БТВ

кадри bTV: Нова аномалия идва към България, обяви професор Георги Рачев по БТВ Любителите на зимни спортове ще останат неприятно изненадани, защото сняг скоро няма да има. Месец септември е бил най-топлият, откакто има измервания, това каза климатологът проф. Георги Рачев по bTV пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев. Последният …

error: Content is protected !!