fbpx

Огромна подкрепа на зрителите за Лили в битката срещу Камелия във Фермата

Новини

Кадри БТВ

Победата на Камелия над Хепи Ванче явно не й донесе нужното удовлетворение, защото продължи с грозните реплики по неин адрес, започнали още на арената.

 

Чувствам се много добре, изпълних си мисията, изправих се срещу непобедимата Хепи Ванче и я изпратих в къщи и ми олекна. Правият път беше да затвори вратата от външната страна, коментира тя след прибирането в стопанството.

външна реклама

Съвсем не на това мнение са останалите, особено Калин, който изрази дълбокото си възмущение от грозните реплики на Камелия.

Беше отвратително, аз съм толкова разочарован, каза той хвърляйки фенера си, много негативни емоции от страна на Камелия, смятам да й го кажа и на нея.

Честита победа Ками, поздрави я Аксения и веднага й заби нож в гърба, но се радвам, че застанах на страната на Ванчето.

Въпреки победата си Камелия си спечели само врагове, дори и сред зрителите. На предстоящият дуел между нея и Лили, повечето застават от страната на певицата, макар всички да виждат малките й шансове да успее да се пребори.

Хубаво би било Лили да я ступа но от отдавна се върти информация,че Камелия-злото е финалист. Жалко

О тая Камелия ще си намери майстора, тя Ваня и го пожела ! Ужасно надменно поведение има тази, говори за другите какво правят,а тя като беше ратай направи пълен саботаж ама това вече не го помни /не й изнася/ Дано днес на дуела я победи по слаб участник /според нея/ да и увисне вирнатия нос…

Моля Ви, от продукцията по никакъв начин не подкрепяйте и не тласкайте напред една жена нищо не разбираща живота и неговият смисъл на тази земя, става въпрос за нещото наречено Камелия, защото не мога да го нарека човек, знам, че вие си горните рейтинга, но ви предричам в бъдеще, ако не се спрете, ще си загубите предаването!!! Което в началото харесвах, обаче прекалявате с манипулациите!!!

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!