fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Виолета пред инфаркт в Хелс китчън, шеф Ангелов се облещи

Дори и да не остана сред претендентите за титлата в „Хелс китчън“, Цветомира от Враца е тоталната любимка на публиката в този сезон.

За това не е никаква изненада, че продуцентите намериха начин да върнат в играта момичето, което дори и шеф Ангелов харесва.

Ако не друго, то поне за да развеселят отново зрителите.

По всичко личи, че Цвети няма да готви повече, но пък ще прави друго, което научи от авторитетния си ментор – да вика!

В анонса за новия епизод на шоуто се вижда как Цвети атакува с мегафон спалнята на участниците и ги събужда с брутални викове.

Стресът със сигурност е основен елемент от предаването, а в този случай четиримата останали участници направо не знаят реално ли е това, което им се случва или е поредния кошмар.

Цветомира се появява като помощник на шеф Светлето от екипа на Гала, а мегафоните наистина вдигат по тревога всички, като след това следва динамична утринна физзарядка.

Но какво още ще последва от връщането на Цвети, още не се знае.

В последния епизод на предаването имаше общо взето само две по-забавни ситуации, което само показва, че фигура като тази на врачанската девойка определено липсва.

При една Кристиан се обърна към шеф Виктор Ангелов не с нормалното професионално обръщение, а с фамилиарното „човек“.

Водещият на предаването направо се изцъкли от това своеволие.

„Съжалявам, шеф, от Варна съм“, оправда се Кристиан, но се наложи веднага да падне за 10 лицеви опори.

До края на предаването шеф Ангелов на няколко пъти го избъзика със същото обръщение, което наистина е много характерно за варненци.

Другата смешка я направи самия водещ, като за малко да докара инфаркт на Виолета.

Когато тя му поднесе чиния за дегустация, шеф Ангелов се направи, че е открил в нея косъм.

Единствената жена, останала претендент за финала в отбора на черните куртки, буквално щеше да припадне, докато менторът ѝпризнае, че се шегува.

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!