fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Виолета пред инфаркт в Хелс китчън, шеф Ангелов се облещи

Дори и да не остана сред претендентите за титлата в „Хелс китчън“, Цветомира от Враца е тоталната любимка на публиката в този сезон.

За това не е никаква изненада, че продуцентите намериха начин да върнат в играта момичето, което дори и шеф Ангелов харесва.

външна реклама

Ако не друго, то поне за да развеселят отново зрителите.

По всичко личи, че Цвети няма да готви повече, но пък ще прави друго, което научи от авторитетния си ментор – да вика!

В анонса за новия епизод на шоуто се вижда как Цвети атакува с мегафон спалнята на участниците и ги събужда с брутални викове.

Стресът със сигурност е основен елемент от предаването, а в този случай четиримата останали участници направо не знаят реално ли е това, което им се случва или е поредния кошмар.

Цветомира се появява като помощник на шеф Светлето от екипа на Гала, а мегафоните наистина вдигат по тревога всички, като след това следва динамична утринна физзарядка.

Но какво още ще последва от връщането на Цвети, още не се знае.

В последния епизод на предаването имаше общо взето само две по-забавни ситуации, което само показва, че фигура като тази на врачанската девойка определено липсва.

При една Кристиан се обърна към шеф Виктор Ангелов не с нормалното професионално обръщение, а с фамилиарното „човек“.

Водещият на предаването направо се изцъкли от това своеволие.

„Съжалявам, шеф, от Варна съм“, оправда се Кристиан, но се наложи веднага да падне за 10 лицеви опори.

До края на предаването шеф Ангелов на няколко пъти го избъзика със същото обръщение, което наистина е много характерно за варненци.

Другата смешка я направи самия водещ, като за малко да докара инфаркт на Виолета.

Когато тя му поднесе чиния за дегустация, шеф Ангелов се направи, че е открил в нея косъм.

Единствената жена, останала претендент за финала в отбора на черните куртки, буквално щеше да припадне, докато менторът ѝпризнае, че се шегува.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!