fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии.

За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники Лауда и Жак Вилньов.

Тук играчът клонеше към Лауда, но не бе сигурен и събра смелост да го посочи, след като поиска „50:50“ и компютърът остави Ники и Шумахер в играта.

Въпросът за 3000 лева бе: „Кой знаменит творец е част от екипа на филма на Алфред Хичкок от 1942 г. „Омагьосаният“? – Пабло Пикасо, Салвадор Дали, Ърнест Хемингуей и Чарли Чаплин.

Участникът се обади на Николай Петков от София, но приятелят му остана безмълвен, и това наложи на помощ от публиката да се притече Стефан Стоянов.

Последният обаче уточни, че е на „ти“ с филмите след 1982 година и заради това не знае верния отговор.
В крайна сметка Павел не посмя да рискува и постъпи правилно, тъй като извън играта маркира Чаплин, но се оказа, че във филма участва Дали.

Така Антонов си тръгна с 2000 лева, но по-интересното се случи впоследствие, след като фен на телевизионната игра по бТВ разкри, че е допусната голяма грешка от сценаристите.

В страницата на играта във Фейсбук той написа, че премиерата на „Омагьосаният“ е през 1945 година и се оказа прав.

Този въпрос доведе и до полемика между двама потребители.

Въпросът за Хичкок направо си беше изритване. Нямаше особена логика, освен че Дали е странен и ексцентричен, заяви единият от тях.

А според мен само двамата се „връзват“, именно защото и Хичкок е странен, особено що се отнася до филмите му, изрази мнение другият.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!