fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Актьорът Веселин Плачков се появи в студиото на „Преди обед“ по bTV с коренно променена визия. Мъжът на певицата Мариана Попова се е простил с дългата си коса. Както самият той коментира, той не просто се е подстригал, а направо се е „офъкал“.  Видът му доста изненада водещите Деси Стоянова и Петър Дочев, които веднага поискаха да знаят как се е стигнало до промяната.

„Аз съм вече нов човек, казвам се Миро“, обяви загадъчно Плачков. Не стана ясно дали той се оприличава на поп звездата и ментор в „Гласът на България“ с това име, или пък влиза в нова роля на сцената или в киното.

Нова прическа обаче не беше единствената трансформация за актьора в студиото на bTV. Като коментар към най-новите модни тенденции, някои от които са доста странни, Веселин Плачков и Петър Дочев препасаха парчета плат като поли. Докато те дефилираха напред-назад по този начин, мъжът на Мариана Попова призна, че и друг път е носил такава дреха, при това по улиците на София.

Експериментът му бил през 90-те и бил вдъхновен от певецът на Гънс ен Роузес Аксел Роус, който носил шотландски килт. Младият Веско също решил, че това е достатъчно и той да обуе пола. „Като ядох няколко пъти бой и престанах да я нося“, призна Плачков.

Той се оплака също, че в момента плаща тройно за модните си приумици от младостта, защото заедно с Мариана имат три дъщери. Веселин Плачков директно призна, че направо мрази  вкуса на младото поколение и тотално не разбира и не одобрява начина, по който се обличат и гримират. „Има разни неща и цветове по миглите, които направо ме плашат“, призна актьорът.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!