fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Актьорът Веселин Плачков се появи в студиото на „Преди обед“ по bTV с коренно променена визия. Мъжът на певицата Мариана Попова се е простил с дългата си коса. Както самият той коментира, той не просто се е подстригал, а направо се е „офъкал“.  Видът му доста изненада водещите Деси Стоянова и Петър Дочев, които веднага поискаха да знаят как се е стигнало до промяната.

„Аз съм вече нов човек, казвам се Миро“, обяви загадъчно Плачков. Не стана ясно дали той се оприличава на поп звездата и ментор в „Гласът на България“ с това име, или пък влиза в нова роля на сцената или в киното.

Нова прическа обаче не беше единствената трансформация за актьора в студиото на bTV. Като коментар към най-новите модни тенденции, някои от които са доста странни, Веселин Плачков и Петър Дочев препасаха парчета плат като поли. Докато те дефилираха напред-назад по този начин, мъжът на Мариана Попова призна, че и друг път е носил такава дреха, при това по улиците на София.

Експериментът му бил през 90-те и бил вдъхновен от певецът на Гънс ен Роузес Аксел Роус, който носил шотландски килт. Младият Веско също решил, че това е достатъчно и той да обуе пола. „Като ядох няколко пъти бой и престанах да я нося“, призна Плачков.

Той се оплака също, че в момента плаща тройно за модните си приумици от младостта, защото заедно с Мариана имат три дъщери. Веселин Плачков директно призна, че направо мрази  вкуса на младото поколение и тотално не разбира и не одобрява начина, по който се обличат и гримират. „Има разни неща и цветове по миглите, които направо ме плашат“, призна актьорът.


Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!