fbpx

Обидиха жестоко Ивайло от Един за друг и Фермата

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Първото емоционално изпитание за двойките в „Един за друг“ дойде с момента на избора кой да си тръгне от шоуто едва една седмица след влизането във вилата на любовта. Последните в класацията двойки Галена и Петър и Христина и Ивайло се изправиха едни срещу други, борейки се за благословията на останалите участници. Всички те са заедно едва от няколко дни, но мисълта, че ще се разделят с някой ги разтърси здраво и всички ревнаха без изключение.

Галена успя някак да им грабне сърцата с чистото си непринудено поведение и лъчезарно излъчване. В конкурентната двойка симпатиите бяха насочени към половинката на Ивайло Христина. Мъдра, балансирана, спокойна и умна жена, за която мнозина се питат какво прави с такъв мъж до нея.

Името Ивайло Герасимов нашумя покрай скандалите в един от сезоните на „Фермата“ и там, неговата коалиция с Мартина и сие остави отвратително впечатление у зрителите.

Виждаме, че промяна у него няма, единствено половинката му опитва на моменти да го озапти, да не говори излишни приказки, които не го поставят никак в добра светлина.

Ивайло бе абсолютно сигурен, че победата им в първото гласуване е в кърпа вързана.

Очаквам разликата да е сериозна в наша полза.

Много ми харесва колко си сигурен, бе първият опит на Христина да го приземи.

Когато видя накъде отиват нещата, набеди останалите, че виждат у него сериозна конкуренция и се опитват да го елиминират.

Не можеш да говориш така, скастри го отново Христина, не им е лесно, аз вярвам на всички.

Хора, които са ми обяснявали как са ми станали приятели след три нощувки, вярвам само на делата, си каза думата Ивайло и стана ясно, че ще има едно наум за тези, които не ги подкрепиха.

Иво беше сигурен, че оставаме и той обича когато е под емоция да пресолява манджата, така че нормално е да говори такива неща.

Накрая обяви жена си за наивна, че вярва на хората. Но зрителите също се изказаха за неговата персона.

Продукцията много хитро ги накара да си покажат с гласуването предпочитанията,да вкарат интрига и да ги противопоставят.А това реване беше като на фатално сбогуване-чак пък толкова да са се сближили.Нали знаят правилата .Да се борят за точки,а не да разчитат на милостта на другите.

Ивайло е отвратителен . Още във Фермата си показа злия характер . Опитва се да се прикрива , но безуспешно .

О не, този лаладжия започнаха да го бутат напред. Той каза нещо за някои двойки, има си едно на ум и ще започне да си отмъщава.

Ще си го тикате напред Ивайло.
То се вижда колко много време му отделяте- другите не могат се вредят имената да си кажат от него, че да ги запомним.

Жалко… Трябваше да си тръгнат, много самочувствие в този момък, много нещо…

Христина е страхотна! Изключително зряла, интелигентна. Ивайло е нагъл, с високо самочувствие без грам покритие! Добре че е тя да балансира двойката и да го кара да изглежда по-добре когато е с нея. Ако останат по-напред в предаването ще е именно заради нея!

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!