fbpx

Нумеролог: Предстои преломен момент за човечеството

Новини
реклама

Снимка профил ФБ

„2021-а ще бъде много по-хубава отколкото 2020-а. Ще е на 50% по-добра година от предишната“, каза любимата на Милен Цветков, нумерологът Милена Иванова в ефира на „Тази събота“. По думите й предстои преломен момент за човечеството и през 2021-а ще навлезем в нов кармичен цикъл, който ще пренареди световния ред и личния ни живот.

„В момента сме в един от най-положителните месеци – февруари. После е март, който е по-слаб. Най-добрите месеци са април, май, септември и ноември, а най-слабите – януари, март, юли, август и октомври“, казва Иванова. Според нея е по-важно какво ще повлече след себе си датата на изборите. „Тази дата в следващите четири години няма да е с най-добрите последствия, ще се въртим без изход“, казва нумерологът.

По думите й всяка дата привлича кармична инерция. Няма да може пак да постигнем максимума през 2021-а. Ще се въртим в затворен квадрат без изход. Четворката дава разболяване и психически проблеми.

Иванова предупреди, че 14 февруари – денят на влюбените – тази година не е подходящ за предлагане и сключване на брак. „Денят е по-подходящ за празнуване вкъщи. Ще е хубав с път на живота 3, по-добър от миналата година. Ще има възможност хората да са щастливи, да намерят баланс. Тези с леки дразги ще имат възможност за рестарт на отношенията“.

„Всеки, който не е направил нещо досега или не се е погрижил за бизнеса си, тази година ще може да го направи. Ако той сам не го пожелае, вибрацията на петицата ще го накара да го стори“, заяви Иванова.

„Годината ще е преходна, на приливи и отливи. Кармичният кръг приключва през декември. През 2022-а ще сме забравили всичко“, увери тя.

„Ако можех утре да кажа нещо на Милен Цветков, то е, че го обичам. На 14 февруари започна всичко – сериозната ни връзка и първата ни целувка. Това е специален ден за мен. Казах, че, когато съм готова, ще разкажа нещо повече“, каза още голямата любов на телевизионния водещ, загинал в катастрофа.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кардиолог: След белия дроб, Ковид-19 засяга най-често сърцето

реклама Снимка pixabay Рискът е по-висок при хора със съпътстващи сърдечни и белодробни заболявания, захарен диабет, наднормено тегло, напреднала възраст и др., но усложнения се наблюдават и при пациенти, които не са боледували преди инфекцията. Инфекцията COVID-19 има неблагоприятни ефекти върху сърдечно-съдовата система, което се оказва сериозен проблем, казва кардиологът …

Новини
Венета Райкова: Аз ще празнувам 8 март, харесвам празника на жените

реклама Снимка профил ФБ Успешната писателка на романи и бивша телевизионна водеща Венета Райкова заяви, че подкрепя празника на жените 8 март. Ето какво написа тя: Аз ще празнувам 8 март, а вие ❣️Харесвам празника на жените и отскоро общувам само с хора, които ме карат да се чувствам жена, …

Новини
Д-р Ботев: Около септември ще успеем да контролираме заболяването от коронавирус

реклама Кадър видео БНТ Дотогава ще се постигне някакъв групов имунен отговор. Това ще се случи благодарение на ваксините. Това прогнозира известният хематолог и консултант на Националната пациентска организация д-р Чавдар Ботев по БНТ. Според него, все пак трябва да имаме едно наум за ваксините, защото са направени за година, …