fbpx

Ново начало подари „Бригада нов дом“ на майка с три деца

Блиц Новини

Кадри БТВ

Отново „Бригада нов дом“ подари щастие на едно малко семейство – самотна майка, отглеждаща трите си деца. Историята на Роси освен разтърстваща е и много позната на семействата, преживяващи тормоз и домашно насилие.

Много жени в годините изгубиха живота си от агресивните си половинки. Роси успява да се откопчи от този капан и някак да продължи напред с помощта на родителите си.

Паник атаки, депресия, почти анорексия, това беше резултатът от съжителството със съпруга ми. По-лошото е, че детето най-много страдаше от тези токсични отношения. Наложи се да порасне още на 4 годинки.

Към момента не работя. Където и да отида ми се казва: „Ама имате три деца“. Месечно оцеляваме с под 800 лв. Родителите ми помагат дори финансово.

След развода изкарах шофьорски курс. Преди това не ми се разрешаваше да работя и да шофирам. Сега имам и кола, но тя е на ремонт, въпреки това децата се гордеят, че сме по-самостоятелни, сподели Роси настоящото състояние на семейството си.

Нито една жена не заслужава тормоз, обиди, псувни и шамари. Аз отглеждам две дъщери. Те трябва да знаят, че жените не сме парче месо. Имам и момче, което също трябва да знае, че жените трябва да се уважават.

Въпреки кошмара, през който е преминала Роси смята, че е богата и успешна заради трите си деца. Борбата за тях е изцяло нейна заслуга. И трите деца са ин витро заченати и това да ги отглежда здрави и щастливи е нейния приоритет в живота.

Един развод е едно ново начало за нея, коментира Калин. Тя сега вече постига малки победи, такива, каквито за нея са нещо много голямо.

Бригадата запретна ръкави и се зае да направи къщата им едно уютно и удобно място за майката и тримата сладури. Участие взеха и някои фермери. Този път те бяха доброволците подкрепили Калин, Хепи Ванче, Елена, Коко и Пламен дадоха всичко от себе си за да помогнат да бъде свършена многото работа за този кратък период.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!