fbpx

„Новите надежди“ силно разочаровани от „Фермата“

БТВ

Кадри БТВ

Най-сетне новите попълнения в стопанството на „Фермата“ си казаха с какви нагласи са влезли в предаването. Май нито един от тях не е вярвал, че ще се сблъска с такава действителност, да се грижи сам за прехраната си, да търпи лишение, студ, недоспиване. Преди време Аксения бе със същата нагласа, че тя влиза едва ли не в хотел и ще се снимат през деня. След големият провал обаче съвсем не се почувстваха виновни и прехвърлиха всичко на продукцията.

външна реклама

Но след тежката седмица изпълнена с много работа и останалите си признаха, че точно такава е била нагласата им.

От моя гледна точка аз лично не си представям да си прекарам времето във фермата да бачкам по 20 часа на ден. Моето прекарване във Фермата и моята идея да вляза не е да бачкам по 24 часа, да се изкъртя от труд, да съм гладен и в крайна сметка да съм изтощен накрая. Моята идея е да общуваме, да бъдем хора с хората, да се смеем, да се забавляваме, да станем истински приятели, да завържем истински контакт и когато отидем на арената да дадем всичко от себе си. Така Иван обясни своята гледна точка и поведение пред засрамената фермерка Елена, която се опита да направи разбор на седмицата.

Зрителите също имат въпроси към продукцията и забележка, че не са обяснили на младежите къде точно отиват.

Все пак да попитам Иван и Андрей -на кастинга обяснихте ли на тези млади силни момчета,че по време на реалитито ще има и глад и много работа,а не само показване на мускули?
Май-се е получило някакво недоразумение!😉

Те не били дошли да работят, а да завързват приятелства и да се забавляват 🤣 Май не са разбрали, че това не е санаториум.

Объркали са предаването,явно си мислят че са в ,,Море от любов,,…Във всяко предаване има мисии,има някъква работа за вършене и т.н.

Те там са отишли на почивка и да станат известни. Само, че с това си държание станаха антигерои.

Фермата била за опознаване, приятелства и сладки приказки, рече Иванчо… Във Фермата не би трябвало да се работи по не знам колко си часове… Иванчо, да беше отишъл на СПА.

Чухте ли Иван какво каза,че той не си представял фермата така. Да бачка 20 часа. Абе, аланкоолу,ти си във фермата,не на зелено училище.

Ако може да се нарекат мъже, че е много важно. Те си го казаха че не са там да работят по 20 часа, ама аз не разбирам, защо ги избират да участват. Миналите години се подиграваха с храна на дуелите, тази се подиграват с животните. Спряха употребата на храна в дуелите и животните може да им спрат.

И това ако са мъже?
Мрънкала,влечуги,мързели, а на всичко отгоре и със самочувствие!
Макър,че в началото симпатизирах на новите просто защото са млади и неопитни, вече ги искам всички вън(без Влади) Дори не заслужават, да са там!😡😡😡

 

Някои от това поколение дори казармата си представят може би лагер с видео игри.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!