Новият сезон на „Фермата“ пълен с противоречиви личности

Новини
реклама

Кадър БТВ

Гвардеец, йога гуру и двойничка на Лара Крофт първи влязоха във „Фермата“ 6, която стартира снощи по bTV. В следващите сто дни те и останалите участници в риалити шоуто ще се борят с природата и ще изпитат волята си. В новия сезон, който носи името „Пътят на една мечта“, 21 българи, заедно, а не разделени на враждуващи групи, ще превърнат една красива идея в реалност. С общи усилия те ще помогнат на фермера Андрей да изгради стопанство, в което да отглежда своето стадо от 120 каракачански овце и да спаси рядката изчезваща порода. В края на приключението най-достойният от всички ще спечели 100 хиляди лева, пише Факти.

Първите трима участници вече скочиха в приключението. Командирът на взвод – гвардеецът Калоян Донков, вече няма да набива крак на „Дондуков 2“, а ще рине обора, ще дои крави и ще цепи дърва. Селският труд обаче не го плаши.

„Възпитан съм в дух на уважение, честност и взаимопомощ“, казва младият офицер от село Кокаляне.

Йога инструкторът Илиян Стефанов има малко по-различни намерения – през следващите месеци той ще ходи гол из стопанството, ще спи на студено, ще се къпе с ледена вода и ще храни се оскъдно. Основният му източник на енергия ще е т.нар. прана, която ще си набавя от слънчевата светлина.

Във „Фермата“ 6 ще има и красива амазонка – Габриела Мартинова, която е републикански шампион по мотоциклетизъм в клас „Ендуро“. Освен бързи машини, българската Лара Крофт кара сноуборд и уейкборд, и не се плаши от изпитанията.

Сред популярните лица, които също ще влязат в шоуто, са чаровната актриса от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, платиненорусата Мис Плеймейт Жанета Осипова и талантливата певица, популяризираща фолклора ни по света – Поли Хубавенска. С работа и трудности, както никога досега, ще се сблъскат също атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дариткова за доклада на ЕК: Споменават ни чак на десета страница

реклама Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg кадър: новини.бг ЕК оценява усилията на България да се справи с корупцията, която е световен проблем. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова на пресконференция на партията. Тя подчерта в доклада на ЕК за върховенството на закона в ЕС страната ни …

Новини
Сачева: За всички пенсионери – по 50 лв. бонус до март догодина

реклама Снимка ФБ Очаква се пенсионерите да получават добавка към пенсията от 50 лева до март месец догодина. Това каза социалният министър Деница Сачева след заседанието на ресорната парламентарна комисия. Вчера премиерът обяви, че допълнителни пари за пенсионерите ще има, докато има пандемия. Днес Деница Сачева обясни, че според статистическите …

Новини
МЗ: Удължава се автоматично срокът на ТЕЛК решенията до края на февруари

реклама Снимка pixabay Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане. В момента извънредна епидемична обстановка в страната е обявена до 30 ноември, включително. Това означава, че срокът на всички експертни решения на ТЕЛК, …