fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Нова звезда заби в земята Йълдъз и Ендер в „Опасно изкушение“, едната потъна в дън земя

Преди дни на бляскава сватба в Истанбул Еда Едже – Йълдъз от Опасно изкушение по БТВ сключи брак с баскетболиста Бурахан Тунджер.

От 4 дни няма никаква вест от младоженците.

Вероятно те са на романтичен меден месец в някои прекрасни места по света.

В същото време обаче Шевал Сам – Ендер не си губи времето.

Тя направи невероятно изпълнение на рок концерт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Hep Yeni Kal (@hepyenikalcom)

В последните серии на сезон 5 на „Опасно изкушение“ все повече се набива на очи Хандан. Тя се въвлича в множество интриги, в центъра на които е Доан, като бивш неин съпруг. Задлъжнялата жена се опитва по всякакъв начин да оправи положението си, дори подправя подписа му за пред банката, за да успее да изтегли така необходимия й кредит.

Образът на алчната манипулаторка е поверен на известната турска водеща, актриса и активистка – Шебнем Дьонмез.

Шебнем е позната на българската аудитория и от сериалите „Малки тайни“ (Едже), „Север-Юг“ (Мелда) и „Кварталът на богатите“ (Суде).


Актрисата е родена на 17 май 1974г. в Залсгитер (Северозападна Германия). Кариерата й стартира като водеща на сутрешния блок „Сутрешни бонбонки“, който набира голяма популярност и я прави много известна в родината й.
Шебнем Дьонмез се омъжва за турския сценарист Езел Акай. Бракът им не издържа много и след две години двамата се развеждат.

„И двамата с Езел сме работохолици и мисля, че това е причината за нашата раздяла. С Езел си говорихме, че след развода ще си останем приятели и ще се виждаме, но това така и не се случи.“
Актрисата няма деца, но споделя, че в бъдеще може да осинови, но на този етап не се чувства готова да бъде майка.

Тя толкова добре изпълнява ролята си, че феновете на сагата „Опасно изкушение“, дори я намразват заради образа й в него. Шебнем така се слива с него, че я смятат за доста неприятна жена, зла и манипулативна, която в личния си живот едва ли е такава.

Може би бъдещ положителен образ, в който ще се превъплати, ще отмие това усещане за характера на самата актриса, ще стане ясно, че това е само перфектно изиграна роля.

Сред негативните коментари по неин адрес има и такива, които са видели човека зад образа:

Отлично изпълнена роля !

Браво, прекрасна актриса!

Защото избират човек за ролята, а не роля за човек.

Прекрасна жена и актриса !

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!