fbpx

Нова Варна: Пълната история за смъртта на Деляна, Димитър и Николас

Новини
2
реклама

Нова Варна

Основната версия, по която работи разследването е двойно убийство и самоубийство

Димитър, Деляна и Николас са жертвите на най-вероятния и най-стария мотив за престъпление на света – “любовта” и ревността.

Близки до жертвите споделиха пред екипа на “Нова Варна” цялата история.

Тeжкoтo криминaлнo прecтъплeниe e извършeнo в цeнтърa нa Вaрнa, нa първия eтaж в блoк нa ул. “Мaкeдoния”. Основната версия е двойно убийство и самоубийство. 

Историята започва много назад във времето. Димитър Емилов Големанов е родом от Варна, на 40 години. Още на младини не крие русофилските си пристрастия и при възникването на конфликта в Украйна се записва доброволец – рейнджър в сепаратистите „Донецка Република“. Взимал е участие и в мисии в азиатски държави.

Снимка: Facebook

Там той придобива военен опит и познания за оръжията. Във средите на Варна многократно е изразявал познанията си по военно дело и е показвал негово интервю пред френски канал за участието му в боевете.

Отделно се пробва да развива бизнес с две фирми “Газ Аналит” и “Г.О Пигмейстър” ЕООД, а през 2019 г. регистрира сдружение “Варна Еко Парк”, в което участва и Деляна. Бизнесът му не успява да се развие, а сдружението внася предложение в Община Варна, което е отхвърлено след протест на жителите на кв. Галата.

Връзката му с Деляна започва преди повече от 4 години. През цялото време тя протича бурно, с много раздели и събирания. В същността на проблемите, които той разказва пред приятели, се корени двойствената ориентация на приятелката му в интимен аспект и множеството различни партньори. В една от историите, след пореден скандал преди около 3 години, Митко обръсва главата на Деляна. В друга история техните лични постижения излизат във известен сайт за възрастни и стават достояние и на регионалните жълти медии.

реклама

Деляна е отдадена и насочена към нумерология, астрология и други “науки”. Правила е и опити за публицистика в местни сайтове. Участвала е като модел в различни инициативи и събития.

Снимка: Facebook

Цялата история, довела до фаталния инцидент, започва още през лятото. Митко и Деляна живеят в Морската градина на Варна под наем. Митко се включва като инвеститор в печално известния нощен клуб “Контакт” с още двама партньори. След провала на клуба остават множество задължения към Митко, които той не успява да събере. Както той сам се изразява пред приятели: “Ближа рани от лятото”. Малко след това следва поредната раздяла с Деляна. Митко на няколко пъти споделя пред приятели: “Не ми се живее повече”.

След около 2-3 месеца отново се събират. Тук се намесва и Николас. Николас е кипърец от шведски произход, който е приятел на Митко. Двамата с него започват да разработват концепция за партита по време на пандемията на частни вили. Нико, както го наричат неговите приятели, има солидни компютърни умения и участва в разработването на сайт и интернет маркетинг за кампанията.

Апартаментът, в който се е случил фаталният инцидент, е ползван именно за оперативки, свързани с дейността и партита. Нико също така има приятелка българка, която му помага в начинанието.

Версията (неофициално потвърдена)

В нощта преди фаталната случка е имало сигнал до полицията за вдигане на шум. Димитър Големанов е присъствал на мястото пред блока и след това се е прибрал. Големанов получава обаждане от близък, че Деляна от два дни е в апартамента при Нико. Започва кореспонденция между Нико, Деляна и Митко, която силно провокира извършителя.

На сутринта Димитър Големанов НАХЛУВА в имота с две оръжия – автоматичен и полуавтоматичен пистолет. Заварва Деляна с още едно момиче и Нико, който спи. Последва кратък  разговор, след което застрелва първо Деляна, след това Нико и себе си. Второто момиче, което е присъствало и видяло цялата случка, в паниката бяга по бельо от апартамента. 

Димитър Големанов оставя след себе си дъщеря на 10 години от бившата му съпруга.

При проведената акция от полицията в апартамента на бабата на Митко, който се намира малко по-надолу от фаталното място, са намерени: автомат и три пистолета, единият е боен, със заличени номера.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...

Съжелявам за действията и бездействията първо на близки,роднини и приятели,на които е споделил Митко,че не му се живее повече! Това е
Депресия от безисходица! Жалко за всички твърде млади!

Познавам го момчето…прекалявате със синтетичните наркотици и си падаше по оргиите с малки момичета

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Алибегов: Протест ще има! Отваряме на 1-ви февруари с или без позволение

реклама Кадър видео БНТ Ние ще отворим на 1 февруари дневните заведения и протест пред Министерски съвет утре от 12:00 часа ще има Протест на заведенията, които членуват в двете организации Сдружение на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията, все пак ще има утре пред Министерски съвет. Това …

Новини
„Барселона“ има над 1 млрд. евро дългове

реклама Кадър видео Нова ТВ Футболният „Барселона“ е пред финансов колапс. Според медиите в Испания дълговете на каталунците надхвърлят 1 милиард евро, а над 700 милиона от тях трябва да бъдат върнати в краткосрочно бъдеще. До 30 юни тази година каталунците трябва да погасят 266 млн. евро. Сред тях са …

Новини
Контролата Лудогорец – Зенит пропада заради Ковид-19

реклама Снимка ludogorets.com Лудогорец ще играе срещу БАТЕ (Борисов) в последната си контрола на лагера в Белек. По програма двубоят на 4 февруари трябваше да е срещу Зенит, но поради проблеми в руския тим, свързани с COVID-19, се налага промяната. Зенит въобще няма да пристигне в Турция, а ще остане …