fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Сутринта на Коледа Нова телевизия спря излъчването на програмата си на живо в интернет. На сайта на медията се появи съобщение, което гласеше: “Това съдържание не може да бъде излъченото онлайн поради ограничени права”.

Много от хората, които гледат телевизия през лаптоп или мобилни устройства, останаха изненадани от ограничението на излъчването. Съобщението се появи веднага след края на сутрешния блок, представен солово на Рождество от Виктор Николаев.

Спирането на онлайн излъчването най-вероятно е заради правата върху филма “Домът на мис Перигрин за чудати деца” на режисьора Тим Бъртън и със звездното участие на Ева Грийн.

Ако беше обикновен понеделник, след Виктор Николаев зрителите щяха да видят Гала. В дните на Коледа обаче “На кафе” почива. Голямата звезда на Нова телевизия и панелистите ѝ ще се завърнат в ефир в сряда, на Стефановден.

Вероятно тогава ще научим и първи подробности за новогодишната програма на телевизията, важна част от която е поверена на Гала. А това, че неин партньор във воденето на предаването ще е Валери Божинов, само покачва очакванията за доста смях.

“Гала вечер с Нова” ще бъде излъчено преди полунощ, а новата 2024 ще започне с концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!