Нова партия ще се бори за единението на нацията

Новини
реклама

Снимка фейсбук

На 16.08.2020 г., в Стара Загора учредиха Политическа партия „ЧЕСТ“, пише Факти.

Бургаският общински съветник Владимир Павлов, отец Силвестър Янакиев и фермерът от Болярово Ани Петрова са сред учредителите на новата партия „ЧЕСТ“. Абревиатурата ѝ означава „За чиста, единна и суверенна татковина“, поясни Павлов пред БНР.

Ето какво съобщават от партията:

С това свое действие, ние поставихме началото на създаването на нов политически субект, поставящ си за цел да върне националното ни достойнство, загубеният суверенитет и единството на нацията.

ЧЕСТ е абревиатура на „Чиста, Единна и Суверенна Татковина“.

Защо Чиста? Защото, искаме да поставим ново начало за омърсената ни от евтин политически театър и задкулисно сметкаджийство Родина.

Защо Единна? Защото, във времена на тежко политическо противопоставяне и социално разслоение – липсата на единство е най-големият ни дефицит, и основна пречка пред развитието ни като общество и държава.

Защо Суверенна? Защото, липсващият ни държавен и национален суверенитет е алфата и омегата на българската национална драма. Днес, България не просто живее в условия на ограничен суверенитет, както беше по времето на социализма, тя е лишена напълно от него. До степен, която я превръща в обикновена притурка на глобалните финансови и геополитически играчи.

Защо Татковина? Защото, забравихме, че страната ни е взета в наследство от нашите бащи, и на заем от нашите деца. Защото, Татковината е не просто територия, а кръвна връзка с духа на предците. Защото е отговорност пред идните поколения.

Продължението ТУК

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Отиде си бохемът Христо Сираков – „Стоте манекенки“

реклама Снимка Playboy Скръбна вест пристигна преди минути от родния шоубизнес. Издателят на българския Playboy – Христо Сираков, почина на 64-годишна възраст, съобщи Канал 3. Сираков бе един от най-известните филантропи у нас, като през годините е издигнал на пиедестал не една и две манекенки.   Преди по-малко от седмица …

Новини
Грип, настинка, коронавирус – как ще ги разпознаем през есента

реклама Снимка pixabay Със застудяването на времето все повече хора ще кихат и кашлят покрай нас Есента е пред прага ни, а с нейното идване кихането, кашлянето, подсмърчането и запушеният нос стават напълно нормални. Но в условията на глобална пандемия от респираторен вирус, как да преценим дали имаме коронавирус или …

Новини
Слави предупреди: Измама с моето име, не раздавам пари

реклама Снимка ФБ Това написа Трифонов в профила си в социалната мрежа с предупреждение към феновете си. Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че аз раздавам по 50 хиляди евро като искам данни за банковите карти на хората. Това са фалшиви страници. Това е лъжа и измама. Благодаря на всички, …