fbpx

Нова партия ще се бори за единението на нацията

Новини
реклама

Снимка фейсбук

На 16.08.2020 г., в Стара Загора учредиха Политическа партия „ЧЕСТ“, пише Факти.

Бургаският общински съветник Владимир Павлов, отец Силвестър Янакиев и фермерът от Болярово Ани Петрова са сред учредителите на новата партия „ЧЕСТ“. Абревиатурата ѝ означава „За чиста, единна и суверенна татковина“, поясни Павлов пред БНР.

Ето какво съобщават от партията:

С това свое действие, ние поставихме началото на създаването на нов политически субект, поставящ си за цел да върне националното ни достойнство, загубеният суверенитет и единството на нацията.

ЧЕСТ е абревиатура на „Чиста, Единна и Суверенна Татковина“.

Защо Чиста? Защото, искаме да поставим ново начало за омърсената ни от евтин политически театър и задкулисно сметкаджийство Родина.

реклама

Защо Единна? Защото, във времена на тежко политическо противопоставяне и социално разслоение – липсата на единство е най-големият ни дефицит, и основна пречка пред развитието ни като общество и държава.

Защо Суверенна? Защото, липсващият ни държавен и национален суверенитет е алфата и омегата на българската национална драма. Днес, България не просто живее в условия на ограничен суверенитет, както беше по времето на социализма, тя е лишена напълно от него. До степен, която я превръща в обикновена притурка на глобалните финансови и геополитически играчи.

Защо Татковина? Защото, забравихме, че страната ни е взета в наследство от нашите бащи, и на заем от нашите деца. Защото, Татковината е не просто територия, а кръвна връзка с духа на предците. Защото е отговорност пред идните поколения.

Продължението ТУК

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Търси се спешно плазма във Варна за баща на две малки деца. Вече изгуби брат си и майка си

реклама „Моля – помогнете на адв. Пламен Велчев да опази втория си син! Не може да съществува толкова мъка ! Познавам и двамата му синове – единият, Герман – на 30 г загуби битката с вируса. Майка му Роси – също! Търси се рековалесцентна плазма от преболедували Ковид-19, за Сава …

Новини
Фон дер Лайен: Първата Covid ваксинация в Европа е възможна до края на годината

реклама Снимка профил туитър Това съобщи председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и че ЕС вече е осигурил около два милиарда дози ваксини срещу коронавирус и че първите граждани от блока ще могат да бъдат ваксинирани преди края на декември. По-рано през деня обаче „Файненшъл таймс“ цитира свои …

Новини
С Ковид почина директорът на начално училище в Омуртаг

реклама Снимка pixabay Още един преподавател и директор на училище мина в статистиката на жертвите на коронавируса. Директорът на Второ начално училище “Васил Левски” в Омуртаг Татяна Петрова е починала от COVID – 19 Днес ще бъде погребението на 60-годишната жена, потвърди началникът на Регионалното управление на образованието /РУО/ Елка …