fbpx
Hell's kitchen

кадри Инстаграм/Хелс Китчън, Нова телевезия, bTV

Може ли да се стигне до бой в новия сезон в „Хелс китчън“? Въпросът изглежда малко несериозен, но всъщност не е, особено като се има предвид вече добре известният звезден отбор в кулинарното шоу. Ако някой си мисли, че проблемът в него е вечно мрънкащия „гладиатор“ Гатьо, значи е доста наивен.

Командосът от „Игри на волята“ може да е много устат, но далеч по-опасен е Китодар Тодоров. Актьорът е толкова непредвидим в реакциите си, че при него не е ясно дали се шегува или е сериозен в доста от случаите.

От хипарската натура на Коцето Калки не може да се очаква агресия, но пък от метъла по душа Тома – кой знае? Така или иначе, в съвсем прясно видео шеф Ангелов даде да се разбере, че единственият, който може да си позволи да е агресивен е той.

„Естествено, че ще ги навиквам, естествено, че ще ги смачкам и ще им стопя лагерите!“, това казва той в промото. И разбира се, не говори само за мъжете.

Алекс Гърдева няма как да си го върне за тормоза в „Ергенът“ на Виктория Капитонова, която победи в предния сезон на „Кухнята“, но пък може да си го изкара на тази рускиня, която ѝ е под ръка – Наталия Кобилкина.  А дали ще кипне ромската кръв на Бони, можем само да гадаем.

Възможните конфликти, крещенето и късането на нерви отново ще е главната емоция в „Хелс китчън“, това е повече от ясно. Гатьо вече записа промо, в което обещава да „насвива сърмите“ на всички, а красивата блогърка Изабел Овчарова и Алекс заплашиха, че ще го пратят на всеки, който не ги следва в Инстаграм.

Остава само да разберем дали агресивната реклама ще помогне „Хелс китчън“ да оцелее срещу „Денсинг старс“ по bTV.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!