fbpx
Блиц Новини

кадри Пловдив24: Няма да мълча, казвам ви какво преживях на работа в Кауфланд, обяви Биляна Гавазова

От доста време бившата водеща на сутрешния блок на БТВ има друга работа в Кауфланд.

Тя взе неочаквано решение да напусне БТВ и също така неочаквано се появи като лице на веригата в България.

Тя прави своя рубрика в Ютуб и съобщава новини в профила си във Фейсбук.

Засега не е ясно каква заплата получава Гавазова от Кауфланд, но със сигурност е примамлива предвид факта, че в БТВ заплатите на водещите са доста високи.

Ето какво каза тя, че е направила за първи път:

„- станах за работа в 02:30 ч. през нощта и влязох в обувките на друга професия;
– филетирах риба и не я унищожих;
– научих рецепта, която се готви само за минути;
– издържах няколко часа на температура около НУЛА градуса и искрено се възхитих на хората, които го правят всеки ден. Без камера..“, сподели Гавазова.
Под поста й обаче се изсипаха критични коментари:
„Ако проверяваха по този начин рибата, рискуват да си навлечат истинска революция на приема от шофьорите – няколко десетки камиона и бусове , в очакване, ….няма как да се случи. За месото – там пък е по-добре да не се говори…“

„Ее друго си е да ставаш в 04:30 часа,“

„Къде има качество в кауфланд,че немога да се сетя“

И други интересни неща се случват там:

Ужасни родители или ужасно дете? Това се питат зрителите на абсурдно видео, което обикаля социални мрежи и сайтове. На кадрите се вижда дете, което набутано като багаж в една от заключващите се кабинки на входа на хипермаркет.

Според изданието Пловдив24, странната и малко плашеща гледка е от магазин на Кауфланд в града под тепетата.

Към клипчето няма никакви допълнителни обяснения, които пораждат всякакви спекулации.

Едни смятат, че малкият пакостник сам се е набутал в шкафа за багаж от скука, че трябва да ходи на пазар с родителите си.

Други пък смятат, че може родителите са изчерпали всички възможности да се справят с малчугана и просто са решили да му дадат урок.

Не бива да се изключва и трета възможност, а именно, това да е детска игра или някакво предизвикателство, което други деца са измислили. Нищо чудно това да е нечий по-малък брат, който е готов на какво ли не, само за да покаже като по-смел пред “големите”.

Видеото оставя човек да се чуди, да се смее ли или да звъни на социалните. Все пак се вижда, че малчуганът не протестира, а по-скоро се забавлява от цялата ситуация. Това, че яде сладолед, докато е “арестуван” в багажното, прави по-малка версията, че става въпрос за някакво наказание. Все пак е добре да се знае, че подобни летни “приключения” са доста опасни.

Освен очевидния риск да му свърши въздуха, в жеги има опасност и от прегряване. И в случая сладоледът няма да помогне с нищо. И е добре да се попитаме, след като да оставиш кучето си в колата, докато пазаруваш, се смята за тормоз над животното, в коя категория трябва да поставим тази ситуация?

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!