fbpx

Няма да мълча, ето я цялата истина за Хекимян, обяви Цитиридис по БТВ

Блиц Новини

кадри bTV: Няма да мълча, ето я цялата истина за Хекимян, обяви Цитиридис по БТВ

Комикът Николаос Цитиридис се превърна в истински герой за bTV, след като единствен се осмели да каже в прав текст какво мисли за изненадващата кандидатура на бившия шеф на новините Антон Хекимян за кмет на София.

Неговото мнение със сигурност се споделя от повечето журналисти в телевизията, но те просто нямат право да го изкажат.

Цитиридис се подигра на бившият журналист като пусна очевидно фалшиво интервю с него, монтирано от времето, когато Хекимян беше обикновен водещ. “Ах, куче, куче…”, така се обърна комикът към “нестандартния” кандидат-кмет, посочен собственоръчно от Бойко Борисов.

Шоуменът по много заобиколен начин заяви, че кандидатурата е глупост, парафразирайки Айнщайн. “Две неща са безкрайни – Вселената и нестандартните кандидатури”, заяви Цитиридис.

Той също така предупреди бившия шеф на новините на bTV да не пие водата, ако дойде за интервю в телевизията по време на кампанията си.

Освен в подигравателното интервю-скеч, Николаос нареди Хекимян и в монолога в началото на шоуто си. Комикът заяви, че сега от него се очаква да направи нещо още по-голямо, затова е решил да се кандидатира за президент.

Водещият с гръцка жилка вече си е избрал и предизборен девиз: “Гласувай за Цитиридис и сте видис!”

На него, разбира се, му е най-лесно да се шегува с Антон Хекимян, защото никога не е бил негов подчинен.

Но явно чувствата, които той изпитва към бившия шеф на новините се споделят напълно от журналистите. И като нищо заканата на Цитиридис, че ще вземе паркомястото на Хекимян, ще се окаже напълно реална. Това ще е най-малката награда за смелостта на шоумена.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!