fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Нищо няма да е същото без Цвети, сърцето на шеф Ангелов се къса

Любимката на зрителите в Хелс китчън напусна предаването на крачка от финала.

Цвети бе залята от положителни отзиви за представянето си. Дори известни шеф готвачи поздравиха момичето за представянето й.

Този път обаче никой не напада шеф Ангелов за решението да отстрани Цвети, напротив валят поздравления за толерантното му отношение и търпение.

Самият той даде всичко от себе си за да излее основите на тази така трудна професия в крехката биография на момичето от Враца.

Браво на Шеф Ангелов умен и достоен човек се оказа👍

Поздравления за шефа, че положи усилия да я развие.

Много помощ получаваше и от су-шефовете в Хелс китчън и така за два месеца успя да направи огромен скок в развитието си.

Самата тя вече благодари на феновете си в социалните мрежи.

Поздравления Цвети за достойното представяне!

Поздравления за това, че даде пример на младите, че трябва да работят упорито, да се учат всеки ден и да не спират да следват мечтите си. За разлика от повечето ти съученици, които вероятно са обикаляли кафетата, дискотеките, моловете ти не спираше да се учиш, да показваш умения в кухнята, да надграждаш ежедневно, да носиш настроение на всички около себе си, да се държиш почтено, да бъдеш истинска, неподправена, честна и много нахъсана. Шеф Ангелов те заобича много и много от другите участници също. Неслучайно,че дори и този човек с респектираща и строга фигура и смразяващ поглед вчера, когато си тръгваше от предаването се просълзи от вълнение. Остани си същата и никога не се променяй !!!!
Браво Цвети, представи се достойно, научи много, имаш обичта на хората!

Беше прекрасна, успех!

Браво на Цвети, живота е пред нея!! Много успехи и здраве на това свежо и мило дете!! ❤️

Шеф Миленова, в Хелс Китчън няма да е същото без теб! Друг трябваше да си тръгне, жалко. Бъди винаги себе си, защото си прекрасна! Успех мило момиче!

Няма да е никак чудно ако един ден я види да е наистина дясна ръка на шеф Ангелов, стига да продължи с тази професия.

 

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

Блиц Новини
Безжалостна атака срещу Алекс Сърчаджиева заради “Аз обичам България”

кадри bTV След излъчването на първия епизод на новото шоу на bTV “Аз обичам България” в социалните медии започна масово негодувание. То е насочено основно към водещата Алекс Сърчаджиева. Зрителите използват един и същи израз, за да опишат с какво ги дразни – “лигави се”. “Аз обичам България” започна при …

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

error: Content is protected !!