fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Нищо няма да е същото без Цвети, сърцето на шеф Ангелов се къса

Любимката на зрителите в Хелс китчън напусна предаването на крачка от финала.

Цвети бе залята от положителни отзиви за представянето си. Дори известни шеф готвачи поздравиха момичето за представянето й.

външна реклама

Този път обаче никой не напада шеф Ангелов за решението да отстрани Цвети, напротив валят поздравления за толерантното му отношение и търпение.

Самият той даде всичко от себе си за да излее основите на тази така трудна професия в крехката биография на момичето от Враца.

Браво на Шеф Ангелов умен и достоен човек се оказа👍

Поздравления за шефа, че положи усилия да я развие.

Много помощ получаваше и от су-шефовете в Хелс китчън и така за два месеца успя да направи огромен скок в развитието си.

Самата тя вече благодари на феновете си в социалните мрежи.

Поздравления Цвети за достойното представяне!

Поздравления за това, че даде пример на младите, че трябва да работят упорито, да се учат всеки ден и да не спират да следват мечтите си. За разлика от повечето ти съученици, които вероятно са обикаляли кафетата, дискотеките, моловете ти не спираше да се учиш, да показваш умения в кухнята, да надграждаш ежедневно, да носиш настроение на всички около себе си, да се държиш почтено, да бъдеш истинска, неподправена, честна и много нахъсана. Шеф Ангелов те заобича много и много от другите участници също. Неслучайно,че дори и този човек с респектираща и строга фигура и смразяващ поглед вчера, когато си тръгваше от предаването се просълзи от вълнение. Остани си същата и никога не се променяй !!!!
Браво Цвети, представи се достойно, научи много, имаш обичта на хората!

Беше прекрасна, успех!

Браво на Цвети, живота е пред нея!! Много успехи и здраве на това свежо и мило дете!! ❤️

Шеф Миленова, в Хелс Китчън няма да е същото без теб! Друг трябваше да си тръгне, жалко. Бъди винаги себе си, защото си прекрасна! Успех мило момиче!

Няма да е никак чудно ако един ден я види да е наистина дясна ръка на шеф Ангелов, стига да продължи с тази професия.

 

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!