fbpx

Нинова към БСП: Знам, че ви тежи загубата на изборите. Може би не сме направили нещо както трябва. Ще го направим

Новини
външна реклама

снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова

Българската социалистическа партия има основен принос „моделът Бойко Борисов“ днес да бъде разклатен. Това каза председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова при отбелязването на днешния международен ден на труда 1 май в София, предаде БТА.

Нека не си затваряме очите, този модел не е унищожен, той е само разклатен, каза още Нинова. По думите й, той използва всеки момент днес, за да се окопава и дообогатява. Ето защо са необходими общите ни усилия, общият ни ум, общият ни труд, честността и почтеността, да се обединим, за да довършим битката, която ние водим вече пета година, допълни тя.
Нинова отбеляза още, че днес за БСП е много важен ден. „Сигурно няма да е преувеличено да ви кажа, че ще е исторически, защото на нас се падна отговорността за последен мандат. Напълно разбираме тежестта на тази отговорност, напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си. И ви уверявам, че след малко Националният съвет ще вземе най-доброто решение – за Отечеството и за хората“, каза лидерът на социалистите.

външна реклама

Нинова сподели и кои са основните четири приоритета на БСП:

„Първо – независими от никакъв интерес и неподвластни на никакво задкулисие хора да продължат до разграждането на модела „ГЕРБ“ и „Борисов“.
Второ – умни хора, опитни хора, с решения за социални, икономически и здравни антикризисни мерки само с една грижа – грижа за хората, за икономиката и държавата.
Трето – смели хора, които да направят същинска съдебна реформа – не просто едните да излязат от съдебната система, за да влязат други на тяхно място, а да направим такава реформа, че да гарантираме справедливост. Справедливост за всеки – независимо от пол, беден, богат, политик – всеки да получи това, което заслужава по делата си.
И четвърто – визионери ни трябват. Визионери, които да превърнат Плана за възстановяване и устойчивост на България не просто в средство отново задкулисието да си напълни джобовете. Този план да гарантира здравеопазване за всеки, образование на бъдещето, работни места, достойни доходи, справедливост, чист въздух, земя и вода за българския народ.
Знам, че ви тежи загубата на изборите. Знам, че чувствате, че не е заслужена, защото много се трудихме през последните 4 години. Но така реши народът. Може би не сме направили нещо както трябва. Ще го направим. През 1886 г. на първата стачка, а и на всички последващи през годините в света, хора са бити, арестувани, а някои и са убивани. Но никой, никога и никъде, не е успял да арестува и да убие поривът за свобода, за достоен живот, за справедливост. Този порив ни води и днес“, с тези думи председателката на БСП коментира представянето на партията на изборите на 4 април.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Остри сблъсъци между депутатите на тема съдбата на пенсионерите

външна реклама кадри: Нардно събрание, Pixabay Арена на пореден скандал на тема пенсии стана парламентът. Пенсиите, отпуснати до 31 декември 2017 година, да се преизчислят от 1 юли 2021 г., като индивидуалният коефициент се умножи по средномесечния осигурителен доход за страната на 2018 г. Това предлагат от БСП за България …

Новини
След запазването на субсидиите, Трифонов обяви: Този парламент не успя да събере мнозинство, за да изпълни волята на народа

външна реклама снимка: Фейсбук/ Слави Т. Трифонов „Толкова е ясно – хората не искат да дават милиони левове на партиите. Но голяма част от партиите казват – не. Вие не искате да ги давате, но ние ще си ги взимаме. Даже ще си направим закон, за да ви взимаме милионите, …

Новини
Търговският регистър отказа да впише обратно Боби Михайлов като шеф на БФС

външна реклама кадър: Канал 3, архив Борислав Михайлов получи отказ за бъде вписан обратно като президент на БФС. Решението на Търговския регистър, предаде Novinite.bg На 29 април бяха подадени документите от последния Изпълком на който Михайлов върна оставката си. Сега обаче няма как да поеме отново поста. външна реклама Рекламирай …