fbpx

Никой няма да те измести от сърцето ми, Нана: Жоро Игнатов

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Никой няма да те измести от сърцето ми, Нана: Жоро Игнатов

Емоционално сбогуване с Жоро Игнатов и предаването „Съдебен спор“ направи Нана Гладуиш.

Тя взе окончателно решение да заживее зад океана и това слага край на дългогодишната й кариера като водещ на това шоу.

Със сълзи на очи доскорошния й шеф се сбогува с нея:

Близо година отлагах тази раздяла с надеждата да не се случи, но неизбежната раздяла дойде.

Заради теб съм изплакал най-много сълзи в живота си.

След всичко вече преживяно имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени.

Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите на Нова. Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги.

Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен, каза тя в последния за нея епизод на „Съдебен спор“. Жоре, след мъжа ми, ти си единствения, когото слушам.

Аз си тръгвам, защото така съм решила, защото отново искам да предизвикам себе си и да видя какво живота може още да ми предложи, но ще е тежко.

Екс водещата бе изпратена с много сълзи от екипа на предаването.

Мястото на водещата Нана Гладуиш ще бъде заето от протеже на Гала и панелист в предаването й – Ромина Тасевска.

Ще окажа необходимото съдействие на новата водеща, но истината е, че никой няма да те измести от сърцето ми. Това сподели Жоро Игнатов за наследничката на Нана. Тя от своя страна пророни сълза пък за бившата си вече шефка Гала:

Поемам „Съдебен спор“, защото усещам, че точно това е моето място. Човешките проблеми винаги са ме вълнували и в това предаване виждам възможност да го покажа и да помогна, дори и да е само с разказване на тези истински човешки истории, а аз знам, че екипът прави много повече от това. Тази седмица е последната ми в “На Кафе”. Сигурно ще плача през по-голямата част от предаването, но ще се радвам да сме заедно.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!