Никой не успя да пие кафе в хотел „Берлин“ с Делян Пеевски

реклама

След масовото плажуване край Росенец младежите от „Да, България“ с нова акция – „Масово пиене на кафе с Делян Пеевски“. Акцията вече започна в 8 часа. Събирането е пред хотел „Берлин“ в столицата.

Това е част от действията на Да, България и Демократична България за връщане на завладяната държава. Да докажем, че няма недостъпни държавни територии, каза за БНТ Алескандра Стеркова от младежката организация на партията.

„Дойдохме да изпием едно кафе с депутата Делян Пеевски и при възможност да му зададем някои въпроси. От това, което виждам – катинарите и бариерите – едва ли ще се случи“, коментира Венцислав Бенов.

„Желанието ни е да влезем вътре и вътре да пием кафе. Ако това не стане по някаква причина, ще се опитаме да си намерим нещо в близост или ще мислим в движение“, обясни тя пред БНР.

„Искаме да го попитаме каква е причината той да не посещава парламента, как се справя с работата от Дубай. Сега в кризата с коронавируса много хора започнаха да работят т.нар. home office. Искаме да го попитаме как се справя той с „Дубай офис“ . Имаме и много други въпроси към него, но нека да видим как ще тръгне разговорът.“, разясни Стеркова.

„Когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него“, е записано в поканата за събитието. Това не е протест, а събитие – обясни още Стеркова.

Ето и първи кадри от събитието, на което се очаква да се съберат още хора, по данни на организаторите.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Горският спасител на 2-годишния Мехмед: „Аллах ме прати да го спася“

реклама Кадър БТВ В сряда от дома си в Якоруда изчезна 2-годишният Мехмед. Близките му твърдят, че последно бил в каруцата в двора. Лелята пуска призив за издирването му След 24 часа роднините чуват дълго чаканата вест. Момченцето е открито в село Бунцево от горския Муртаза Клечов. По пътя разстоянието …

Новини
„24 часа“: 2-годишното дете е сгазено пред очите на дядо си и баба си

реклама Снимка pixabay Пред баба си и дядо си е било сгазено детето на 2 г. и 8 месеца, което загина при катастрофа в столичния кв. „Надежда“ днес, пише „24 часа„. Инцидентът е станал, докато водач е карал на задна скорост, допълва изданието. Мъжът е опитвал да излезе от паркинга …

Новини
Карбовски към Караянчева: Вие сте самозабравил се човек с диагноза

реклама снимка: Мартин Карбовски, фейсбук Мартин Карбовски се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева с писмо по повод думите й, че хората, които протестират срещу Бойко Борисов, после се качват на метрото, направено от него и се прибират вкъщи. Ето какво заяви журналистът: Госпожо Председател – чух, че ако …