fbpx

Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Блиц Новини

Кадри: бТВ

Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го очакваше.

Това се случи, когато Зорница Дамянова реши да се обади на приятел, за да й помогне за отговора на въпроса за 3000 лева – „Кой е авторът на стихотворението „Пристанала“?, с опции Иван Вазов, Петко Славейков, Добри Чинтулов и Христо Ботев.

Когато Ники Кънчев позвъни на д-р Светлозар Василев, той не изневери на тънкото си чувство за хумор и започна разговора с думите: „Доктор Василев, за една консултация звъня, възможно ли е“?

Докторът обаче каза, че в момента не може и му препоръча да се обади утре, което принуди водещият вече с по-сериозен тон да разкрие кой е: Доктор Кънчев съм.

А, доктор Кънчев, добре, слушам ви, промени мнението си Василев.

Значи, обърна палачинката, за мен може, опита да изтъкне популярността си Ники, но това се оказа голяма грешка.

Не, за вас не, за Зорница, посече го лекаря, давайки му да разбере, че неговата известност не му дава предимство пред Зори.

В крайна сметка Кънчев намери сили да запази самообладание и побърза да пренасочи разговора в друга посока, като поиска от Светлозар да направи кратък анализ на „Стани Богат“ като явление, телевизионно предаване и като храм на знанието.

Тук лекарят очевидно не поиска да влиза в повече словесни престрелки с опонента си и каза това, което Кънчев искаше да чуе – трябва да има повече такива предавания, които насърчават любопитството и интереса към различни области на знанието.

В следващия момент обаче Василев чистосърдечно си призна, че не може да помогне на Зорница, което наложи племенницата на незабравимия Емил Димитров да привика своя съпруг от публиката на помощ.

Той не скри, че го дърпа към Ботев и напомни, че неговите стихотворения са 20, но не знае дали “Пристанала“ е сред тях, макар че не е изключено. Мъжът допусна, че най-невероятния отговор е може би верния.

Неговата жена веднага заключи, че на пръв поглед Ботев й звучи най-невероятно, а половинката й потвърди, че и на него така му звучи, но не поема отговорност.

Зори обаче разкри, че той и вкъщи не поема отговорността и след като предложи на Ники Кънчев да въведат жокер 25 на 75, заложи на Ботев и продължи напред.

За 5000 лева тя бе попитана: „Къде могат да се открият бели, червени, черни и кафяви джуджета“?, с възможности Космоса, Гората, Картина на Дега, Приказка на Братя Грим.

Тук една от звездите в Националния музикален театър обяви, че ще рискува и сполучи с Космоса.

Страхотната игра на Зорница приключи след въпрос за 10 000  лева: „От коя сграда Стендал усеща и описва това което днес наричаме Синдром на Стендал“? – Лувъра, Колизеума, Санта Кроче и Айфеловата кула.

Дамата взе решение да се откаже и вече извън играта тя заложи на Айфеловата кула, но правилният отговор бе Санта Кроче. Така Зорница Дамянова си тръгна с чек за 5000 лева.

 

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!