fbpx

Ники Кънчев се ядоса и сложи на място самоуверен участник

БТВ

Кадри: БТВ

Тази вечер в „Стани богат“ играта си от вчера продължи Йоан Пандушев от Перник. Участникът бе отговорил на първите пет въпроса, а днес в началото му бе зададен следния:

„Коя значима дата по настоящем не е официален празник и неработен ден?“ – 3 март, 6 май, 6 септември или 10 ноември. Той се сети, че на 3 март се отбелязва Освобождението на България, но каза, че не помни кога е Гергьовден и дали се почива тогава.

Затова реши да извика съпругата си Мануела от публиката. Тя пък сподели, че Гергьовден е на 6 май, а 10 ноември не й говори нищо. Затова и мъжът й маркира именно този отговор и той се оказа верен.

Въпросът за 1500 лева бе: „Коя легенда на българското кино е родена на територията на днешна Сърбия?“ – Стефан Данаилов, Григор Вачков, Джоко Росич или Ицхак Финци. Тук участникът доста непремерено каза: „Ицхак не знам кой е. Ако беше легенда, можеше и да съм го чул“. В този момент водещият Ники Кънчев видимо се ядоса и му отговори: „В твоите очи не е легенда“.

„Ами нали знаеш – като не е в моите очи, не е на ничии“, опита се да се защити Пандушев, но не успя да замаже непремереното изказване за участвалия в почти 100 филма и голям брой театрални постановки актьор.

„А така! Здрава пернишка логика“, отвърна му с ирония Кънчев.

В крайна сметка Йоан маркира Джоко Росич и така продължи напред.

Последва питането „Какво животно е изобразено на обложката на т.нар. „черен“ албум на Металика?“ – куче, кон, лисица или змия. „Това ми е най-противният техен албум, ама съм го слушам. D – змия“, посочи Пандушев и продължи напред в играта.

След това заключи 3000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: „Кой литературен класик през 1942 г. получава държавно отличие от норвежкия крал Хаакон VII за романа „Луната залезе“?“ – Джон Ъпдайк, Джон Стайнбек, Джордж Бърнард Шоу или Албер Камю.

„Тук Стайнбек не е с абсолютна сигурност. Защото знам всичко, което е написал Стайнбек. Аз го чета от 11-годишен“, каза участникът, след което бе попитан от Кънчев: „Как завършва тогава романът „На изток от рая“?“

„Ами не съм го… не си спомням“, отговори перничанинът. В крайна сметка той каза, че рискува с Джорд Бърнард Шоу, без да се съобрази с напомнянето на Кънчев, че играе за сигурна сума и има още два жокера.

„Да видим заедно верният отговор! Човекът, за който знаеш всичко – Джон Стайнбек“, каза му Кънчев и така Йоан си тръгна с 500 лева и два жокера „в джоба“.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Кънчев се изуми: Въпрос за Симеон II провали играч в „Стани богат“

кадри bTV Една от най-важните особености на „Стани богат” е да се чете внимателно въпроса и да се разсъждава върху него. Въпреки че това се повтаря често от водещия на играта, постоянно се появяват играчи, които забравят за това. Такъв беше случаят с Красимир Божинов, IT специалист с 30 годишна …

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

error: Content is protected !!