fbpx

Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Блиц Новини

Кадри ютуб

Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи в световен мащаб.

външна реклама

Сбогом и на Кристи Макви, певицата на Fleetwood Mac! Вчера е починала на 79 годишна възраст в болница заобиколена от семейството си.
Кристи преобрази доста Fleetwood Mac, като първо беше сесиен музикант към бандата. Беше съпруга и на басиста Джон Макви, много се разбираше и с другия вокалист Линдзи Бъкингам.
На Кристи и таланта й дължим всичките тези бисери: «Don’t Stop», «Everywhere», «You Make Loving Fun», «Hold Me», «Little Lies», «Over My Head».
Бог да я прости!
Музиката й остава!

Близките на звездата съобщават, че тя е починала в болница след кратко боледуване. Бившите й колеги от групата също заявиха, че са съсипани от тази загуба и че за тях тя е била „най-добрия приятел, който някой може да има в живота си“.

 

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!