fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“ и БТВ

Конкуренцията между Ники Кънчев и Михаил Билалов за сърцето на зрителите съвсем скоро ще се поднови. Днес бе обявено, че на 6 февруари стартира излъчването на епизодите от втория сезон на „Голямото преследване“ по „Нова телевизия“. От БТВ все още не са посочили точна дата за старта на новите серии на „Стани богат“, като е много вероятно това да стане в същия понеделник.

Двете предавания за знания се излъчват в делничните дни в 18 ч., а именно Кънчев и Билалов са техните водещи и се борят за рейтинг. В последните седмици вървят повторения на най-интересните епизоди от изминалия сезон.

Днес Ники презентира своето шоу като разкри, че ще има някои новости. Най-любопитната от тях е, че преследвачите няма да са врече четирима, а петима. Водещият нарочно наблегна, че неговото предаване е свързано с новото и модерното, с което явно целеше да определи като минус, че конкурентите му са с почти един и същи сценарий от създаването си преди почти четвърт век. Припомняме, че той дълги години водеше „Стани богат“ от старта на излъчването му у нас през 2001 г., но преди няколко години Михаил Билалов зае мястото му.

„Супер съм щастлив, че „Голямото преследване“ спечели сърцата и умовете на нашите зрители. Затова ще има и втори сезон. Стартираме с много нови и интересни неща. Имаме нов преследвач, разширяваме кръга на дамското присъствие. При нас ще бъда „Белла Дона“. Тя стартира като участник, много силно впечатление ни направи и затова продуцентите я поканиха и тя вече е преследвач, носейки това име. Това не е толкова предаване на знания и широки мащаби, а е за услужлива памет, бърза реакция, енциклопедичност, да си чел и да помниш много неща. Защото динамиката е съвсем друга, динамиката е на ниво 2023 г.“, подчерта той в интервю пред репортера на сутрешния блок на „Нова“ Делян Калчев.

„Преследвачите ни четат, участват в различни куизове, търсят знанието под една или друга форма. Тренират бързата си памет. Супер възход има „Дама Пика“. Тя стартира леко колебливо, но разцъфна на екрана на „Нова телевизия“. „Черният рицар“ Мартин е безкомпромисен. „Професора“ – направо вундеркинд. „Мъдреца“ – много благ, донесе си своето голямо сърце и объл стомах, с който много често се шегуваме и също направи един страхотен сезон. Срещам деца по улиците, които казват да поздравя „Черния рицар“, добави Кънчев.

Той бе попитан за спекулациите, че преследвачите всъщност знаят отговорите или им биват подавани отговорите в слушалката, на което отговори: „Няма такова нещо – заклевам се. Те играят всяка вечер пред очите на всички. Иначе ще е някакъв театър“.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!