fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“ и БТВ

Конкуренцията между Ники Кънчев и Михаил Билалов за сърцето на зрителите съвсем скоро ще се поднови. Днес бе обявено, че на 6 февруари стартира излъчването на епизодите от втория сезон на „Голямото преследване“ по „Нова телевизия“. От БТВ все още не са посочили точна дата за старта на новите серии на „Стани богат“, като е много вероятно това да стане в същия понеделник.

Двете предавания за знания се излъчват в делничните дни в 18 ч., а именно Кънчев и Билалов са техните водещи и се борят за рейтинг. В последните седмици вървят повторения на най-интересните епизоди от изминалия сезон.

Днес Ники презентира своето шоу като разкри, че ще има някои новости. Най-любопитната от тях е, че преследвачите няма да са врече четирима, а петима. Водещият нарочно наблегна, че неговото предаване е свързано с новото и модерното, с което явно целеше да определи като минус, че конкурентите му са с почти един и същи сценарий от създаването си преди почти четвърт век. Припомняме, че той дълги години водеше „Стани богат“ от старта на излъчването му у нас през 2001 г., но преди няколко години Михаил Билалов зае мястото му.

„Супер съм щастлив, че „Голямото преследване“ спечели сърцата и умовете на нашите зрители. Затова ще има и втори сезон. Стартираме с много нови и интересни неща. Имаме нов преследвач, разширяваме кръга на дамското присъствие. При нас ще бъда „Белла Дона“. Тя стартира като участник, много силно впечатление ни направи и затова продуцентите я поканиха и тя вече е преследвач, носейки това име. Това не е толкова предаване на знания и широки мащаби, а е за услужлива памет, бърза реакция, енциклопедичност, да си чел и да помниш много неща. Защото динамиката е съвсем друга, динамиката е на ниво 2023 г.“, подчерта той в интервю пред репортера на сутрешния блок на „Нова“ Делян Калчев.

„Преследвачите ни четат, участват в различни куизове, търсят знанието под една или друга форма. Тренират бързата си памет. Супер възход има „Дама Пика“. Тя стартира леко колебливо, но разцъфна на екрана на „Нова телевизия“. „Черният рицар“ Мартин е безкомпромисен. „Професора“ – направо вундеркинд. „Мъдреца“ – много благ, донесе си своето голямо сърце и объл стомах, с който много често се шегуваме и също направи един страхотен сезон. Срещам деца по улиците, които казват да поздравя „Черния рицар“, добави Кънчев.

Той бе попитан за спекулациите, че преследвачите всъщност знаят отговорите или им биват подавани отговорите в слушалката, на което отговори: „Няма такова нещо – заклевам се. Те играят всяка вечер пред очите на всички. Иначе ще е някакъв театър“.

Hell's kitchen
Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Кадри БТВ В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива …

Блиц Новини
С много злоба се нахвърлиха върху семейството в Бригада нов дом

Кадри БТВ Любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“ стартира както винаги с вълнуваща история. Влюбените Вероника и Дарин са главните герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но въпреки това отглеждат три. Двамата …

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

error: Content is protected !!