fbpx

Неземна българска красота: 33-годишната бременна Ралица побърка всички със снимка

Блиц Новини

Кадери Нова ТВ и снимки инстаграм: 33-годишната бременна Ралица побърка България със снимка

Актрисата Ралица Паскалева, която с дуетната си половинка Димо Алексиев се представи блестящо на сцената на шоуто за имитации „Като две капки вода“, вече потвърди това, в което зрителите се усъмниха още тогава.

Тя публикува снимка на прекрасното си семейство с националният волейболист Теодор Салпаров, като написа към нея:

1+1=4 и с това заяви открито бременността си. Разбира се заваляха поздравления за звездното семейство, но феновете си зададоха въпроса: „кой ще бъде водещ в „Игри на волята“? Вече три сезона това са Димо и Ралица, които чудесно се справяха с тази роля.

Кастингите за новия сезон започнаха още в началото на април и няколко от победителите отсяват бъдещите мераклии да докажат себе си в екстремни условия.

На Ралица няма да й е за първи път да бъде пред камера в това деликатно положение.

Това вече направи с първата си бременност като не прекъсна снимките си в сериала „Откраднат живот“.

Но този път нещата изглеждат по-различно и може би ще бъде към края на бременността по време на снимките, пък и условията са малко по-екстремни за жена в това положение.

Но който знае поне малко за актрисата никак няма да се учуди, ако отново я видим на екран да анализира поведението на участниците и тяхното представяне в игрите.

Ах, че прекрасна новина, Ралица 😇 ❤️
Честито, мило семейство

Иейй, чакахме да обявиш, защото в последните епизоди на капките много си пролича 🙌🙌🙌

Поздравления! Радваме се за вас! Лека, благословена, изпълнена с много положителни емоции бременност!

Боже,колко сте красиви❤️❤️❤️

Прекрасна новина! Заподозрях още като беше в „Капките“. Желая лека бременност и една красива и здрава дъщеричка!

И още много много такива радостни поздравления за щастливото събитие. А от екипа на „Игри на волята“ пазят дълбока тайна, за това дали Димо ще има нова партньорка или да очакваме съвсем нови лица.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!