fbpx

Неземна българска красота: 33-годишната бременна Ралица побърка всички със снимка

Блиц Новини

Кадери Нова ТВ и снимки инстаграм: 33-годишната бременна Ралица побърка България със снимка

Актрисата Ралица Паскалева, която с дуетната си половинка Димо Алексиев се представи блестящо на сцената на шоуто за имитации „Като две капки вода“, вече потвърди това, в което зрителите се усъмниха още тогава.

Тя публикува снимка на прекрасното си семейство с националният волейболист Теодор Салпаров, като написа към нея:

1+1=4 и с това заяви открито бременността си. Разбира се заваляха поздравления за звездното семейство, но феновете си зададоха въпроса: „кой ще бъде водещ в „Игри на волята“? Вече три сезона това са Димо и Ралица, които чудесно се справяха с тази роля.

Кастингите за новия сезон започнаха още в началото на април и няколко от победителите отсяват бъдещите мераклии да докажат себе си в екстремни условия.

На Ралица няма да й е за първи път да бъде пред камера в това деликатно положение.

Това вече направи с първата си бременност като не прекъсна снимките си в сериала „Откраднат живот“.

Но този път нещата изглеждат по-различно и може би ще бъде към края на бременността по време на снимките, пък и условията са малко по-екстремни за жена в това положение.

Но който знае поне малко за актрисата никак няма да се учуди, ако отново я видим на екран да анализира поведението на участниците и тяхното представяне в игрите.

Ах, че прекрасна новина, Ралица 😇 ❤️
Честито, мило семейство

Иейй, чакахме да обявиш, защото в последните епизоди на капките много си пролича 🙌🙌🙌

Поздравления! Радваме се за вас! Лека, благословена, изпълнена с много положителни емоции бременност!

Боже,колко сте красиви❤️❤️❤️

Прекрасна новина! Заподозрях още като беше в „Капките“. Желая лека бременност и една красива и здрава дъщеричка!

И още много много такива радостни поздравления за щастливото събитие. А от екипа на „Игри на волята“ пазят дълбока тайна, за това дали Димо ще има нова партньорка или да очакваме съвсем нови лица.

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

Блиц Новини
Рая Пеева мечтае за бебе

Кадри Нова ТВ Рая Пеева е актриса, която набира все по-голяма популярност с работата си, а не само като партньорка на Явор Бахаров. За най-съкровените си мечти и това, което се крие зад фасадата разказа пред Мариан Станков – Мон дьо.   В живота много искам да се видя като …

error: Content is protected !!