fbpx

Неузнаваема след Ергена: Ирина Карабаджак показа всичко от себе си

Блиц Новини

кадри bTV, Инстаграм/Ирина Карабаджак: Неузнаваема след Ергена: Ирина Карабаджак показа всичко от себе си

Ако се попитаме с какво ще се запомни участието на Ирина в „Ергенът“, отговорът е лесен – изпепеляващ поглед, ярко червило, твърде прямо говорене и разбира се руския акцент. Това обаче се оказва само един пласт от нейната личност.

А всичко останало от родената в Кишинев бесарабска българска Ирина Карабаджак остана скрито за зрителите.

външна реклама

Оказва се обаче, че зад фасадата на фатална жена се крие човек с много и твърде разностранни интереси.

Странно защо, но това Ирина реши да разкрие чак след като беше пренебрегната от Евгени и остана без роза.

Буквално часове, след като напусна имението, отпаднала участничка реши да се представи наново пред хората в Инстаграм.

„Докато ти ревеш и мрънкаш, че си нещастен и все някой ти е виновен в неуспехите ти, аз се наслаждам на всеки изминал ден! Малка част от мен, с която спешно трябва да се запознаете! Голям авантюрист съм“, това написа Ирина в социалната мрежа като обяснение към видео, което показва любимите ѝ занимания.

А те са риболов, каране на сноуборд, гмуркане с акваланг, скокове с парашут, дори смесване на ритми и мелодии на професионален диджейски пулт.

Бодрото посрещане на разочарованието в „Ергенът“ силно впечатли последователите на Карабаджак в социалната мрежа и много заявиха симпатиите си към нея.

Положителните оценки стават все повече и повече.

Особено на фона на боксуващото развитие на романтичното риалити към края му и някои нелогични решения на Евгени.

И най-вълнуващото за феновете на Ирина е, че по нейни собствени думи в коментарите, тя няма мъж до себе си. Това обаче почти със сигурност ще се промени бързо.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!