fbpx

Неузнаваема след Ергена: Ирина Карабаджак показа всичко от себе си

Блиц Новини

кадри bTV, Инстаграм/Ирина Карабаджак: Неузнаваема след Ергена: Ирина Карабаджак показа всичко от себе си

Ако се попитаме с какво ще се запомни участието на Ирина в „Ергенът“, отговорът е лесен – изпепеляващ поглед, ярко червило, твърде прямо говорене и разбира се руския акцент. Това обаче се оказва само един пласт от нейната личност.

А всичко останало от родената в Кишинев бесарабска българска Ирина Карабаджак остана скрито за зрителите.

Оказва се обаче, че зад фасадата на фатална жена се крие човек с много и твърде разностранни интереси.

Странно защо, но това Ирина реши да разкрие чак след като беше пренебрегната от Евгени и остана без роза.

Буквално часове, след като напусна имението, отпаднала участничка реши да се представи наново пред хората в Инстаграм.

„Докато ти ревеш и мрънкаш, че си нещастен и все някой ти е виновен в неуспехите ти, аз се наслаждам на всеки изминал ден! Малка част от мен, с която спешно трябва да се запознаете! Голям авантюрист съм“, това написа Ирина в социалната мрежа като обяснение към видео, което показва любимите ѝ занимания.

А те са риболов, каране на сноуборд, гмуркане с акваланг, скокове с парашут, дори смесване на ритми и мелодии на професионален диджейски пулт.

Бодрото посрещане на разочарованието в „Ергенът“ силно впечатли последователите на Карабаджак в социалната мрежа и много заявиха симпатиите си към нея.

Положителните оценки стават все повече и повече.

Особено на фона на боксуващото развитие на романтичното риалити към края му и някои нелогични решения на Евгени.

И най-вълнуващото за феновете на Ирина е, че по нейни собствени думи в коментарите, тя няма мъж до себе си. Това обаче почти със сигурност ще се промени бързо.

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!