fbpx

Нещо не е наред с Евгени: Каква роля му отреди БТВ?

Блиц Новини

Кадри БТВ: Нещо не е наред с Евгени: Каква роля му отреди БТВ?

Все повече зрители смятат, че Евгени е някак страничен в предаването

Обстановката в имението на „Ергенът“ се нажежава. Дамите все по-малко могат да се контролират. Вече няколко от тях са лудо влюбени в Евгени и прехвърчат искри, дори и между приятелки.

Най-сериозно хлътнала изглежда Елена, освен ако не е супер актриса. Киселата й физиономия забелязаха всички, особено след връщането на Айлин от втора среща /нещо безпрецедентно според момичетата/.

Как се чувствате от факта, че тука целувки – Ааа, голямо пърхане, но всичко в крайна сметка се случва в рамките на два часа, след като той е бил на среща с Айлин цял ден, тя има хапка на рамото и вие пак продължавате да пърхате, все едно нищо такова няма.

Интересно ми е как ви се случва в главата, защото аз вече не мога да усещам тази радост за всички вас, които тепърва се целувате. Гледам да не ми пука и да не ви гледам много-много.

Не мога да стоя и да се радвам до вас на диванчето… Така най-добре описа ситуацията Елена.

Зрителите също забелязват зациклянето на сюжета.

Взе да ми омръзва това предаване.

До тук видях мляскане, борба за най-великият пианист, пък не бяхме чували за него.

А той се чуди, коя по – хубаво се целува и му четка егото.

Ако си отвори устата, нищо не му се разбира, освен че харесва Валерия, отчасти Айлин. Стига толкова театър и лицемерие!Откачена работа.

Всички до една са срам и позор за родителите си

Тоз ерген, не остави мома ненацелувана, непогалена.
Така ли си търси жена?
Много смислени разговори води с девойките – едносрични, рядко има сложни изречения.
В реалността, ако се задоволява с посредствени девойки, много жалко за високото ниво на виртуозност и професионализъм и ниското ниво на изискване към бъдещата му партньорка.
Май наистина надценяваме ЕРГЕНЪТ в интелектуален аспект???!!!

Присъствието на Евгени все повече изглежда някак отстрани. Неговата главна роля е да ги раздразни и оттам нататък те сами си пишат сценария. Така изглеждат нещата на този етап поне.

Блиц Новини
Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си

Кадър БТВ: Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си 53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна. „Бил съм охранител, бил съм охранител. Никога не съм се занимавал …

Блиц Новини
16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България

Кадър БТВ: 16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България Валерия Войкова написа прекрасна страница в историята на „Гласът на България“ по БТВ. Тя е само на 16 години от София. Аз съм екстроверт, обичам да се смея, обичам всичко около мен да е хубаво, заяви тя. …

Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

error: Content is protected !!