fbpx

Нещо не е наред с Евгени: Каква роля му отреди БТВ?

Блиц Новини

Кадри БТВ: Нещо не е наред с Евгени: Каква роля му отреди БТВ?

Все повече зрители смятат, че Евгени е някак страничен в предаването

Обстановката в имението на „Ергенът“ се нажежава. Дамите все по-малко могат да се контролират. Вече няколко от тях са лудо влюбени в Евгени и прехвърчат искри, дори и между приятелки.

външна реклама

Най-сериозно хлътнала изглежда Елена, освен ако не е супер актриса. Киселата й физиономия забелязаха всички, особено след връщането на Айлин от втора среща /нещо безпрецедентно според момичетата/.

Как се чувствате от факта, че тука целувки – Ааа, голямо пърхане, но всичко в крайна сметка се случва в рамките на два часа, след като той е бил на среща с Айлин цял ден, тя има хапка на рамото и вие пак продължавате да пърхате, все едно нищо такова няма.

Интересно ми е как ви се случва в главата, защото аз вече не мога да усещам тази радост за всички вас, които тепърва се целувате. Гледам да не ми пука и да не ви гледам много-много.

Не мога да стоя и да се радвам до вас на диванчето… Така най-добре описа ситуацията Елена.

Зрителите също забелязват зациклянето на сюжета.

Взе да ми омръзва това предаване.

До тук видях мляскане, борба за най-великият пианист, пък не бяхме чували за него.

А той се чуди, коя по – хубаво се целува и му четка егото.

Ако си отвори устата, нищо не му се разбира, освен че харесва Валерия, отчасти Айлин. Стига толкова театър и лицемерие!Откачена работа.

Всички до една са срам и позор за родителите си

Тоз ерген, не остави мома ненацелувана, непогалена.
Така ли си търси жена?
Много смислени разговори води с девойките – едносрични, рядко има сложни изречения.
В реалността, ако се задоволява с посредствени девойки, много жалко за високото ниво на виртуозност и професионализъм и ниското ниво на изискване към бъдещата му партньорка.
Май наистина надценяваме ЕРГЕНЪТ в интелектуален аспект???!!!

Присъствието на Евгени все повече изглежда някак отстрани. Неговата главна роля е да ги раздразни и оттам нататък те сами си пишат сценария. Така изглеждат нещата на този етап поне.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!