fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Валерия се преби в „Ергенът“, злобарките се смеят на нещастието

Инцидент с една от фаворитките от романтичното шоу „Ергенът“ показа bTV като анонс към новия епизод на предаването. На кадрите се вижда, че Валерия, сочена в началото за абсолютната любимка на Евгени, се срива на живо не само в преносния, но и в прекия смисъл на думата.

Тя пада в градината на имението, след като се подхлъзва или ѝ се чупи токчето.

Вижда се, че Валерия се просва буквално по лице, но дали има някакви сериозни последствия за нея не личи от предварително излъчения клип. За сметка на това се вижда нещо друго, което за съжаление е доста грозно.


Виждайки падането ѝ, поне три от момичетата не отиват да ѝ помогнат, а злорадо се смеят на ситуацията, която е най-малко болезнена за пострадалата. Това ясно показва каква е на практика атмосферата в имението на „Ергенът“.

Явно там маските вече са паднали напълно и е станало очевидно, че въпреки приказките за приятелство, конкуренцията е погълнало човещината на участничките.


Преди това в анонса се вижда поредната брутална караница между Валерия и Елена – другата основна претендентка за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Враждата между тях отдавна е ясна и ясно артикулирана. Те не спират да се заяждат, като явно на този етап са на фаза да си разменят животински епитети и да се заплашват с хапане.


Въпреки старанието на риалити формата да се изчисти от участнички, склонни към груба физическа и вербална агресия, явно и привидно „добрите“ момичета са се отдали на първичните си инстинкти да оцеляват и да победят независимо на каква цена. Явно с оредяване на редиците им и понякога странния избор на Евгени коя красавица да остави без роза, ги е изнервила до крайност. Конфронтацията между други участнички, които ги няма на кадрите с падането, също е извадено като акцент в анонса за първия епизод на „Ергенът“ след Великден.

Блиц Новини
Собственички на ресторанти в Хелс китчън изтрещяха

Кадри Нова ТВ Тази година участниците в кулинарното шоу Хелс китчън са най-различни, като повечето от тях са хоби готвачи. Но пък има и две дами, които влязоха със заявка, че освен да готвят, могат да управляват и ресторанти и то успешно според тях. Строгата Чимидова е собственик на такъв …

Блиц Новини
Цънцарова се скара на Насар, но шампионът не се огъна

кадри bTV Водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не протестира открито срещу федерацията по щанги, която бави заплатите на целия национален отбор. Шампионът се опита да обясни, че това положение се приема за нормално от тежкоатлетите ни, понеже и предишната година е …

Блиц Новини
Симона се спаси от напускане на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Повтаря се някак сценарият от миналата година в Хелс китчън. Врачанката Цвети сякаш се прероди в Симона, която върви по нейните стъпки засега. Разликата е, че миналогодишната участничка имаше поне бегла представа какво е кухня, докато при Симона въобще не е така, тя е едно бяло платно, …

error: Content is protected !!