fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Валерия се преби в „Ергенът“, злобарките се смеят на нещастието

Инцидент с една от фаворитките от романтичното шоу „Ергенът“ показа bTV като анонс към новия епизод на предаването. На кадрите се вижда, че Валерия, сочена в началото за абсолютната любимка на Евгени, се срива на живо не само в преносния, но и в прекия смисъл на думата.

външна реклама

Тя пада в градината на имението, след като се подхлъзва или ѝ се чупи токчето.

Вижда се, че Валерия се просва буквално по лице, но дали има някакви сериозни последствия за нея не личи от предварително излъчения клип. За сметка на това се вижда нещо друго, което за съжаление е доста грозно.


Виждайки падането ѝ, поне три от момичетата не отиват да ѝ помогнат, а злорадо се смеят на ситуацията, която е най-малко болезнена за пострадалата. Това ясно показва каква е на практика атмосферата в имението на „Ергенът“.

Явно там маските вече са паднали напълно и е станало очевидно, че въпреки приказките за приятелство, конкуренцията е погълнало човещината на участничките.


Преди това в анонса се вижда поредната брутална караница между Валерия и Елена – другата основна претендентка за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Враждата между тях отдавна е ясна и ясно артикулирана. Те не спират да се заяждат, като явно на този етап са на фаза да си разменят животински епитети и да се заплашват с хапане.


Въпреки старанието на риалити формата да се изчисти от участнички, склонни към груба физическа и вербална агресия, явно и привидно „добрите“ момичета са се отдали на първичните си инстинкти да оцеляват и да победят независимо на каква цена. Явно с оредяване на редиците им и понякога странния избор на Евгени коя красавица да остави без роза, ги е изнервила до крайност. Конфронтацията между други участнички, които ги няма на кадрите с падането, също е извадено като акцент в анонса за първия епизод на „Ергенът“ след Великден.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!