fbpx

Непоказвани кадри с любимите мигове в живота на Емо пусна брат му

Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук/Мартин Боев, „Да намерим Емо“: Непоказвани кадри с любимите мигове в живота на Емо пусна брат му

“Благодаря ти, че си ми брат Емиле, завинаги ще сме, ще трябва да се почакаме още малко да се видим, но ще се видим пак, обещавам ти”, това написа във Фейсбук братът на изчезналия в края на февруари Емил Боев, чието тяло беше открито преди два дни в езеро край Перник.

Мартин Боев заявява, че мисли повече да не пише нищо по темата, поне за известно време и си спомня трогателни детски спомени с Емил, а също и на двамата братя с баща им.

външна реклама

Той потвърждава, че той и баща му са разпознали тялото.

“Видяхме го, и се уверихме. От тоя момент нататък всичко е мъгла”.

Мартин Боев споделя, че това, за което съжалява е, че не се е възползвал достатъчно от шанса да споделя достатъчно време със своя брат, с който са живели заедно 25 години. Той добавя, че все пак в общото им време на този свят са имали чудесни незабравими мигове и много общи преживявания и интереси. Публикацията му съдържа и много снимки на двамата братя от хубавите им моменти.

“Остава ми сега единствено да го обичам, и да се моля, че е с мен постоянно, да се моля и надявам, че не се е мъчил в момента си на преминаване. Никога повече не бих искал да се чувства, където и да е, че е сам в тъмното, защото няма да е”, пише още братът на Емил.

Мартин Боев изказа дълбока благодарност на членовете на групата във Фейсбук “Да намерим Емо”, която беше създадени от доброволци, които до последно продължиха издирването на изчезналия млад мъж.

“Сигурен съм че ни гледа от някъде, на мен поне единствено ми остава да го направя горд с мен, сигурен съм, че се гордее и с много хора оттук, радостен, че е оставил такава следа след себе си – нещо което беше може би най-важно и истинско за него”, написа Мартин в обръщението си към доброволците. Братът на Емил пише също, че предвид кошмарните обстоятелства окол смъртта му, не се знае кога тялото ще бъде освободено и близките му ще могат да го изпратят в последния му път.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!